2777
2789
عنوان

ده روزه زایمان کردم حالم خوب نمیشه میترسم تا اخر عمرم اینطور بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 26 پست
الان که عادیمال اثر بیهوشیمنم همین طور بودمحالام اصلا نگران نباش تا بک هفته صبر کن کامل خوب میشی

خدا کنه خوب شم

اخر هفته هم خانواده ام میرن تنها میشم بعدم که پاییز میاد میترسم افسردگی پس از زایمان و این با هم داغونم کنه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.....حلوا به کسی ده که محبت نچشیده است
طوری نیستیه حالت آلرژی طوره یه کمی رعایت کنی بهتر میشیمن هر از گاهی اینطوری میشم چیز خاصی نیستاینم ب ...

واقعا خسته شدم

انرژیمم کمه نمیتونم خیلی بخورم بدنر دارم ضعیف میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو پیش متخصص اسم و آلرژی اگر تهرانی برو کلینیک خورشید من اینجوری بودم رفتم خوب شدم

شما هم تنگی نفس و خلطی داشتی که نه بالا می اومد نه پایین میرفت؟

کاش میشد امشب بیام تا صبح نگهش دارم توام بخوابی یکم عاشق بچه ام

تو خواب نازه

عذاب وجدان دارم همش فکر میکنم نکنه نتونم خوب براش مادری کنم

نکنه خوب نشم تا اخر یه مادر مریض بمونم 😭😭😭

خدا کنه خوب شماخر هفته هم خانواده ام میرن تنها میشم بعدم که پاییز میاد میترسم افسردگی پس از زایمان و ...

فکر بد نکن عزیز دلم 

شما خالا حساسی این فکرا ترس میاره تو وجودت

به این فکر کن قطعا خوب میشی و هرموقع هم احتیاج به کمک خانوادت داری هستن

خبر کنی میان و همراهتن

قول میدم هفته ی دیگه این موقع ان شاءالله خوبی

هر روز دوش بگیر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شما هم تنگی نفس و خلطی داشتی که نه بالا می اومد نه پایین میرفت؟

من کلا اسم هم دارم گل ولی همین چیزی شما میگی.

معذرت میخواهم واضح میگم مثل یه حس ترشح پشت حلق . رفتم اونجا ازم است گرفتن و یه برنامه غذایی دادن و دارو گفتن تا یه ماه مراعات کن 

باورت نمیشه در اون یه ماه من عالی بودم حتی خیلی از مشکلات دیگه ام رفع شد مثلاً معده. درد و اینا 

متوجه شدم خیلی این موارد با اصلاح الگوی غذایی حل میشه برو تا مثل من بفهمی به چه چیزهایی حساسیت داری

فکر بد نکن عزیز دلم شما خالا حساسی این فکرا ترس میاره تو وجودتبه این فکر کن قطعا خوب میشی و هرموقع ه ...

خدا کنه همینطوری بشه

واقعا طاقتم طاق شده 

دعا کنید برام

خدا کنه همینطوری بشه واقعا طاقتم طاق شده دعا کنید برام

حتما گلم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تو خواب نازهعذاب وجدان دارم همش فکر میکنم نکنه نتونم خوب براش مادری کنمنکنه خوب نشم تا اخر یه مادر م ...

من اینقدر اینجوری فک کردم وقتی تازه زایمان کرده بودم،فقط خودمو اذیت کردم.خوب هم میشی کلی ام باهم بازی میکنید☺️🥰

واقعا خسته شدمانرژیمم کمه نمیتونم خیلی بخورم بدنر دارم ضعیف میشم

ببین برو پیش دکتر برات داروی تقویتی بنویسه

کم کم اشتهات و ایناتم اوکی میشه

یه مقدار ضعیف شدی ولی کم کم اوکی میشه

این نگرانیت از همه چی بدتره

ببین برو پیش دکتر برات داروی تقویتی بنویسهکم کم اشتهات و ایناتم اوکی میشهیه مقدار ضعیف شدی ولی کم کم ...

آره بخش عمده اش روانیه اصلا