2777
2789
عنوان

دانشگاه های قم

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 19 پست

من قم زندگی کردم . دوسال ‌. 

راجع دانشگاه👇🏻

کلاسا کاملا جدا هستن ساختمونا از هم جدان دخترا کلا ب طرف دانشگاه پسرا یطرف ، سمت پسرا خیلی دانشکده ها قنشگتر و سریبزن تره . 

چادر اجباریع ، کاشت و لاک رو گیر میدن ولی قابل پیچوندنه تا حدی .  

تجربیاتم از شهر و مردمش👇🏻

من خیلی شهرا بودم فرهنگ عمومی و اداب ضهر نشینی شون از خیلییی از شهرای حاشیه کشور بالاتره ، خدمات حمل نقل عمومی خوبه (البته در حد تهران مشهد نیست ولی خوبه واقعا ) امکانات تفریحی بجژ کافه و کتاب فروشی و پارک و باشگاه چیزی نیست کلا سه تا شهربازی بیشتر نداشت اون زمان ، کنسرت و تیات. برگزار نمیشه . ولی تایتر دفاع مقدس هست . 

اموزش موسیقی کم پیدا میکنی اگ عااقه داری و هزینه ها بالاست چون کمه . 

گلاس یوگا نبود اپن زمان اصلا و کااس رقص اصلا پیدا نکردم من . ولی بقیه اموزشا مثل کلاسای هنری ارایشگری زبان های مختلف و داستان نویسی کارگاه های روان شناسی تو سطح خیلی خوبی بود . 

پاساژ و مراکز خرید و اینا در حد منوسطی هستن . و دنبال چیز خیلی حاصی نباش . 

امکانات درمانی خوبی هست درمانگاه ها و بیمارستانای خوبی

اما اینو بدون تو خیابونش نمیتونی شلوار سفید بپوشی یا اگ پوشیدی تحمل نکاه های سنکین داشته باش . 

شالتو نمیتونی در بیاری اصلا . ولی شالت عقب باشه شدنیه . 

فکر کراپ کت پوشیدن و نیم تنه زیر شومیز جلوباز اصلا نکن . 

ولی مانتویی غیر چادری هم هستن ۴۰ درصد جمعیتش حدودا . 

کل محرم و صفر شهر حالت خاصی داره ینی دسته عزا و ابستکاه صلواتی زیاد میبینی تو این دوماه و براشون طبیعیه . 

و ادمای خیلی مذهبی پنجاااه درصصصصصصد این شهر رو تشکیل میدن . 

امیدوارم برات مفید باشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چه نظر خوبه؟کلاساش تفکیک جنسیت؟

جو بسیار آرومی داره چون من دانشگاه دیگه م تجربه کردم اونجا محیطش خیلی برام آرامبخش بود سطح علمی اساتید هم بالاست 

کلا آرزومه دوباره همونجا دکتری قبول شم

مردا میخورن آدمو 🤦🏻 باورت میشه جرأت نمیکنم با شومیز دامن برم بیرون حتی با خانواده؟ فقط وقتی با شوه ...

آره شهرای مذهبی همینه خیلی بده واقعا هر کی یه اعتقادی داره 

امیــــدی هسـت چـون خدایــی هـست ⁦❤️⁩.....
اونایی که رتبه های پرت دارن اونجا قبول میشن.چندتا رو میشناسم اونجا بودن.اصلا دانشگاهاش دانشگاه‌هاست. ...

رتبه های پرت؟

فارابی دانشگاه تهرانه دوستان من اکثرا رتبه هاشون دو رقمی بود ارشد هم تک رقمی