2777
2789
عنوان

دیگه داره حالم از خدا و از زندگی از بچه همه چی بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 25 پست
خدا حواسش ب من نیست هرچی میرم سمتش بدبخت تر میشم

بخدا منم همین طرز فکرم بود،حتی به این نتیجه رسیده بودم که وقتی میرم سمتش پَسَم میزنه

ولی اینطوری نبود

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گاهی خدا نمیده ب نفعته اما گاهی ن اینکه فقط ب هدف پر شدن جهان تورو فرستاده باشه ب هیچ درد دیگه ا ...

اگر توروهم نمیفرستاد جهان پرمیشد همینجور که خیلیا میرن اماجهان خالی نمیشه الان اینقدر عصبانی هستی که من هرچی بگم قبول نمیکنی فقط میخام خدا یه روزنه نشونت بده نگاه خداهمرات عزیزم 

اگر توروهم نمیفرستاد جهان پرمیشد همینجور که خیلیا میرن اماجهان خالی نمیشه الان اینقدر عصبانی هستی که ...

اره کاش اگ خدا من رو میبینه بهم نشون بده اگ تونستی بنده خوبان رو ول کنه

اره کاش اگ خدا من رو میبینه بهم نشون بده اگ تونستی بنده خوبان رو ول کنه

مطمعن باش میبینت منم یه زمانی حالا شما رو داشتم زمانی که بچمو چهارماهه از داست دادم بدترازاون که پسر بود من پسر خیلی دوست داشتم یکسااااال باخدا قهر کردم سجادمو جمع کردم صداش نزدم ولی هروقت کم میاوردم سردرگم بودم نمیدونستم ب کجا پناه ببرم هیچکس نمیتونست ارومم کنه 

بعد که باز باردارشدم شکرش نکردم گفتم خاست خودم بود خودم خاستم خلاصه تو بارداری گفتن تو سر بچه حفره هست اینجا بود ک واقعا کم اوردم پناه بردم به خودش بچم تو هشت ماه ب دنیا اومد دکتر میگفت کاش هفت ماه بود هشت ماهه بده فقط سپردم به خودش از خانم فاطمه زهراخاستم ضامنم بشه وقتی به دنیااومد وزنش کم بود اما ن تنها سالم بود بلکه تو دستگاه هم نرفت بخدا اگر بخام بگم اینقددر زیاد هست شاید باورت نشه الان ک دارم مینوسم یه مشکل خییییییلی بزرگ برام پیش اومده که تیک عصبی گرفتم خانوادم آشوب شدم اما یلد خدا ک میوفتم اروم میشم چون همیشه بعد هااا حکمت کارشو میفهمم 

بعد که باز باردارشدم شکرش نکردم گفتم خاست خودم بود خودم خاستم خلاصه تو بارداری گفتن تو سر بچه حفره ه ...

الهی این مشکلتونم به لطف خدا حل میشه  ،الهی از این بعد دلتون آرامش داشته باشه