2777
2789

چجوریه هرچی خواستم تو زندگی بهم نداده تا حماقت کردم بچه خواستم زرتی انداخت پایین 

هیچی بهم نداده هیچی چجوری میخاد اون دنیا ازم جواب بگیره

از کجا معلوم اون چیزایی که می خواستی موجب پشیمونی نمی شدن و خدا مانعشون شده که ضرر نکنی؟ 😬 و از کجا معلوم که خیرت توی به دنیا اومدن این بچّه باشه؟ 

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرام جان دلم خدا که همیشه خدای بدبده که نیست گاهی نمیده حتی گاهی ازت میگیره خدا میگه بندهایی رو که دوست دارم سختی میدم که یادم کنن ازم چیزی بخوان اما بندهایی که دوست نداره اینقدددددر میده که اونا حتی یادشون میره خدارو البته منظورم این نیست که پولدارابدنو ....نه انشاالله که مشکلاتت حل بشه خدانورامید به دلت بندازه 

مشکلتون چیه مگه

مشکلم اینه ک خدا بهم هیچی نداده ن پول ن قیافه ن سلامتی ن خانواده هیچی ولی ب بقیه همه چی داده 

ی زندگی گند خونه پدر بدبخت خونه شوهر بدبخت 

بعد تازه میگ من رو عبادت کنید چرا باید عبادت کنم تورو 

منم همیشه طرز فکرم این بود تا وقتی که وجود خدارو تو زندگیم حسش کردم

و دستمو گرفت

منم بچمو از دست دادم

ولی ایمانم خیلی قوی تر از قبل شد

بهش ایمان داشته باش

به وقتش یه جوری دستتو میگیره که عشق میکنی

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آرام جان دلم خدا که همیشه خدای بدبده که نیست گاهی نمیده حتی گاهی ازت میگیره خدا میگه بندهایی رو که د ...

اره گاهی خدا نمیده ب نفعته اما گاهی ن اینکه فقط ب هدف پر شدن جهان تورو فرستاده باشه ب هیچ درد دیگه ای نخوری

ولمون کن بابا فاتحه خوندم تو این منفعت

اون بچّه رو خودت خواستی دیگه اسی..حاصل تجاوز که نیست.حالا اگه بچّه دار هم نمیشدی باز می گفتی خدا باهام این جوری کرده.😐

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
اون بچّه رو خودت خواستی دیگه اسی..حاصل تجاوز که نیست.حالا اگه بچّه دار هم نمیشدی باز می گفتی خدا باه ...

خیلی چیز های دیگ رو هم خودم میخام تلاش هم میکنم چطور  اونا  رو نمیده پس