2777
2789

ی نفر ک تو زندگیم بد ترین بدی رو بهم کرده ،میتونم بگم بدیش در حدی بوده ک میتونست جون یکی از عزیز هامو بگیره ،که خداروشکر خدا کمک کرد و به خیر گذشت 

بعد از اون خیلی از نابودی و بدبختی اون نفر خوشحال میشم ،و دلم خنک میشه 

چکار کنم از این حس بیام بیرون و مهم نباشه برام چون خودم دارم نابود میشم 

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با گذر زمان خودش خود بخود فراموش میشه مگه اینکه هرچی هست و نیست در موردش اسمشو نیاری نبینی کم کم فرا ...

عزیزم از اون ماجرا 3 سال میگذره و من کوچیک ترین خبری ک ازش می‌شنوم بد باشه خوشحال میشم 

اینکاری ک میگم خیلی خیلیییییییی سخته انجام دادنش اما میگم اگ تونستی باخودت مقابله کنی انجامش بده👇

این راه حل یه نفردیگ بهم یادداد خودم به بدبختی انجامش دادم چون خیلی کینه ام قدیمی و جدی بود‌‌‌...

یادم داد برای اونی ک ازش بدم میاددعاکنم!! میگفت دعای خیر توبرای اون اول درحق خودت مستجاب میشه دوما قلبت اروم میشه انگارکم کم بااین کاردیگه اون کینه کمرنگ میشه...واقعاهم شد.‌..

عزیزم از اون ماجرا 3 سال میگذره و من کوچیک ترین خبری ک ازش می‌شنوم بد باشه خوشحال میشم

متاسفانه چون قلبت در حال انتقام و کلنجار با خاطره شه بدست فراموشی بسپار اون بالاییی خوب میدونه داره چکار میکنه بهش اعتماد کن

اینکاری ک میگم خیلی خیلیییییییی سخته انجام دادنش اما میگم اگ تونستی باخودت مقابله کنی انجامش بده👇ای ...

نمیتونم،  یعنی یاد کاراش میفتم نفرت و کینم بیشتر میشه 

حس میکنم آدم خیلی بدی هستم و شرمم میشه از خودم پیش خدای خودم

منم خیلی کینه ام قدیمی بودشاید۶،۷سال میگذشت که یادگرفتم چیکاکنم..الانم ازطرف زیادخوشم نمیادفقط اونقدی مث قدیم فکروخیال نمیکنم یا...

نمیتونم، یعنی یاد کاراش میفتم نفرت و کینم بیشتر میشه حس میکنم آدم خیلی بدی هستم و شرمم میشه از خودم ...

تمرین کن .برامنم سخت بود.ولی تمرین کردم.بخاطرارامش خودت انجام بده..دعای خیرتو درحق خودت اجابت میشه نه اون...

مثلا دخترعموم میگف از یکی کینه داشته بعدبراکه حالش خوب شه و قلبش ازسیاهی کینه پاک شه برای طرفی ک ازش بدش میومده دعامیکرده که قسمتش بشه بره کربلا میگه به یه سال نکشیده خودش رفت کربلا(دعاش درحق خودش اجابت شده)