2777
2789
عنوان

خانمهایی که بچه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 21 پست
ماما همراه حتما بگیر خییلی خوبه چون دکتر ک از اول دردات نمیاد بالا سرت فقط موقع زایمان میاد ماما همر ...

شما داشتی؟

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

دکتر مهمتره بنظر من 

من دکترم رییس بخش بود 

او اواسط زایمان همراهم بود اصلا ماما همراه لازم نبود سر زایمان رسیدگی کامل همه چی عالی بود 

از اول بارداریمم پیششون میرفتم 

همه بیمارستانا در حد قابل قبول امکانات دارن

بیمارستانی که رفتم پرستارا و اکثر ماماهاش بد اخلاق و از زیر کار در برو بودن بطوری که من دو روز سرم خالی رو تو دستم میچرخوندم برام درنمیاوردن خودمم انقدر منگ بودم نمیدونستم دربیارم دیابت حاملگی داشتم  یادشون رفته بود چک کنن  ولی زیاد مهم نیست مهم زایمانه دکتر خوب باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر مهمتره بنظر من من دکترم رییس بخش بود او اواسط زایمان همراهم بود اصلا ماما همراه لازم نبود سر زا ...

بیمارستان خصوصی؟😶

شما داشتی؟

من خود بیمارستان بهم شماره ماما داد زنگ زدم هماهنگ کردم شماره کارت داد پولشو براش ریختم قرار شد ۴ سانت شدم بیمارستان بهش زنگ بزنه بیاد ک دیگه نشد و رفتم سزارین اورژانسی بعدش پولمو برگردوند

من نگرفتم تخت بغلم تنها بود گرفت همون کار همراه خودمو انجام میدادتاثیری تو درد نداره

کادر بیمارستان دیگه نمیان هر لحظه چکت کنن  چقدر دهلنه رحم باز شده و عذابت بدن بع نظرم اگه ماما همراه باشه.درسته؟

کادر بیمارستان دیگه نمیان هر لحظه چکت کنن چقدر دهلنه رحم باز شده و عذابت بدن بع نظرم اگه ماما همراه ...

نه اصلا منو اذیت نکردن 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی