2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تراپیست چیه؟

روانشناس .

راستش تا گفتی خیلی یاد داداشم خودم افتادم.داداش من ۲۹ سالشه و از خونه بیرون نمیره.هیچ دوستی نداره و همش می‌خوابه تو خونه و هرچی سرکوفتش می‌زنیم که برو کار کن تا کی میخوای بمونی خونه هیچی ب هیچی.مدام راه می‌ره و با خودش حرف میزنه و فکر می‌کنه .حتی دعوا می‌کنه و یهو میبینی داره راه می‌ره و خیلی عصبیه و دعوا داره.هیچی نداره و همش تو فکر و خیال سیر می‌کنه.هر از گاهی میگه می‌خوام برم خارج و همش تو تصورات خودش سیر می‌کنه و . ارتباطات اجتماعی ضعیفی هم داره.بابام که خیلی غصشو میخوره و همه جا میگه نمی‌دونم ای پسرم چرا اینجوریه.ولی دنبال درمان نبودیم براش تا حالا.من حس میکنم باید با روانشناس صحبت کنه.صحیت کردن خیلی چیزا رو حل میکنه

روانشناس .راستش تا گفتی خیلی یاد داداشم خودم افتادم.داداش من ۲۹ سالشه و از خونه بیرون نمیره.هیچ دوست ...

دقیقن داداشه منم همینطوریه 😐😐😐

جفتشون دقیقن عینه یه سیبی آن ک از وسط نصف شدن 😐😐

دقیقن داداشه منم همینطوریه 😐😐😐جفتشون دقیقن عینه یه سیبی آن ک از وسط نصف شدن 😐😐

وای آره میگم که تا گفتی یاد داداش خودم افتادم.

خواهر بزرگم که میگه مشکل روانی خاصی نداره.

بنظرم اگر مشکل روانی بود با قرصایی که مصرف میکرد قطعا بهتر میشد چون بدترین بیماران روانی هم با مصرف دارو و بستری شدن بهتر میشن .بالاخره این داروها روی مغز تاثیرشو می‌ذاره. 

شماره ی روانشناس خوب پیدا کن بگو میتونی با این صحبت کنی دردودل کنی از هدفات بگی اگ هدفی نداری کمکت کنه پیدا کنی.و بگو بهش از فکرات بگو از ناراحتی هات

شاید صحبت کرد بهتر شد .

منم باید برا داداشم همین کارو کنم.راستش ی مدته اصلا همه مون ولش کردیم دیگه.

داداشه تو چند ساله اینطوریه؟

مامانم میگه تا راهنماییش که تموم شد خوب بود .با ورود به دبیرستان اینجوری شد اصلا یهو درسش افتضاح شد رفت تجربی و نتونست درس بخونه و باورت میشه تازه تونست دیپلمشو بگیره.هرگز نتونست دیپلم بگیره و انقد ما سرزنشش کردیم انقد گفتیم انقد بابام جلو دوست و آشنا غصه خورد و خفت داد.تا بزور ما رفت مدرسه بزرگسال و نمی‌دونم این آخریه ایثارگران ثبت نام کرد با آشنا بازی و سفارش و...نمره بهش دادن یا نمیدونم چطور قبول شد.

مامانم میگه تا راهنماییش که تموم شد خوب بود .با ورود به دبیرستان اینجوری شد اصلا یهو درسش افتضاح شد ...

پشمام داره میزیزه 

این مشخصات ک میگی دقیقن واسه داداشه منه 😑😑💔

وای آره میگم که تا گفتی یاد داداش خودم افتادم.خواهر بزرگم که میگه مشکل روانی خاصی نداره.بنظرم اگر مش ...

ولش نکنید خواهشا بامهربونی بهش دلگرمی بده اون خیلی خیلی اسیب دیده درون خودش یه جنگ داره ک کل زندگیش رو ازش گرفته یه روانشناس خوب پیداکن و باهاش برو بزار حس کنه حامی هستی کنارش باش چندماه ببین نتیجه چ میشه