بخدا دیگ توان ندارم بابا تمومش کن تمومممممش من خسته شدم توان ندارم ادامه بدم هررپز یه چالش یه بحث بابا منم ادمم چراهیچکس درکمنمیکنه جرا تموم نمیشه سختیهای کوفتی من
هرچیمیگذره بدتر میشه بیشتر میشه لعنت ب من لعنت به من😭😭😭😭
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
تو هم مثل منی هر روز ی مشکل جدید ناشکر نیستم ولی خسته ام
دلم چندروز فقط زندگی بی دغدغه میخواد تمراری باشه حوصلم سربره ولی انقد تو عذاب نباشم کاش اگه نمیخواد بشه همین شیا سرمیذارم بالشت دیگ انشم بابا بسه بخدا 😭😭😭
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.