2777
2789
عنوان

شوهرم پریود شده😱

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 36 پست
آخی شمام پریودی آخینه ولا من همیشه آرومم همیشه اصلا شوهرم خودش پریوده بیچاره دیگ من مراعات میکنم

بله با اجازتون

دستت دردنکنه که مراعاتشو میکنی

الانم شما زنگ بزن حالشو یکم خوب کن جا غر زدن😂

شوهر منم دقیقا یه هفته قبل من پریود مغزی میشه 🤐🤐بهش هم میگم عوض اینکه من سگ بشم تو پاچه میگیری

شوهر منم همینجوره... تازه موقعی که پریود میشم و حالم بده بدتر میشه و میره رو اعصابم بعدم میگه ماهی یه بار اینجوری میشی دیگه این اداها چیه در میاری، دیگه عادت نکردی😤😤

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله با اجازتوندستت دردنکنه که مراعاتشو میکنیالانم شما زنگ بزن حالشو یکم خوب کن جا غر زدن😂

بسلامتی ایشالا .

گفته وقتی سرکاره بهش زنگ نزنم تحت هیچ شرایطی حتی اگه در حال مرگ بودم

بقول خودش وقتی پریود میشم میگ حالا انگار میخوای پسر بیاری برام انگار حامله ای اونم خودش خوب میشه پسر ...

دقیقا شوهر من... تازه میگه برو این اداها را واسه من درنیار، ماهی یه بار دیگه باید عادت کرده باشی

اونوقت خودش 10 روز 10 روز با من حرف نمیزنه و سرسنگین، دو سه ساله پیامم جواب نمیده 

بعدم میگه مردا یه موقعهایی باید تو خودشون باشن😡😡

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

چرا شوهرت همیشه اینجوره؟همیشه میگی سرده میگی پیام نمیده زنگ نمیزنه همش داری حرصشو میخوری ..خب یبار جدی وایسا تکلیفتو روشن کن ..یکیو برا خودت بزرگ تر قرار بده مگ میشه اخه همش حرص همش درگیری مغزی..الان ینی عقدی ..این کارا چیه؟ 

چرا شوهرت همیشه اینجوره؟همیشه میگی سرده میگی پیام نمیده زنگ نمیزنه همش داری حرصشو میخوری ..خب یبار ج ...

نمیدونم ولا اخلاقشه واقعا به این نتیجه رسیدم که اخلاقشه! 

امروز هم ساعت۱۲ من پیام دادم بعد ۴۰ دقیقه جواب داد نوشت سلام گفتم خوبی گفتم قربونت منم چیزی نگفتم از اون موقع خبری ندارم ازش