2777
2789

حالا زیادم پولداری نباشه سادع یکم 

کاربری دستِ دو رفیقِ جون جونی 👯‍♀️❤🧸  رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبقه بالا خرجش بیشتر از اینه که یه خونه رو زمین بسازی ... چون همش بالابر میخواد و فلان .‌. دستمزدها هم بیشتر میگیرن

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
بستگی به زیر بنای ساختمون و روش ساخت داره اگه مطابق آیین نامه و اصولی بسازید هر متر مربع حدود ۱۲میلی ...

200خوردع ای متـر 

کاربری دستِ دو رفیقِ جون جونی 👯‍♀️❤🧸  رفاقت با خدا خیلی قشنگه، رهات نمیکنه حتی اگه ازت بیمعرفتی ببینه! 🥲🕋🕊
حدودا اگ تکمیل با در و پنجره و سرامیک و کابینتو همه چی بخوای بستگی داره چند متر باشه ولی کم کم بالای ...

کیسه سیمان200تومننن