2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین حتما حتما و حتتتتتتتما برو بلوک زایشگاه و ان اس تی بده

احتمال معاینه هم هست 

ولی ان اس تی برات خیییییلی واجبه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ آخ داخه‌که‌ی گرانم...رو روو عشقه‌که‌ی جارانم ...

غذا بخور به چپ بخواب اگه تو یک ساعت ۴ بار تکون خورد نرماله

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ببین حتما حتما و حتتتتتتتما برو بلوک زایشگاه و ان اس تی بدهاحتمال معاینه هم هست ولی ان اس تی برات خی ...

آخه میگه تکوناش کمه نگفته که اصلا نیست 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

حتما برو.ابروت بره بهتر از اینه بچه طوریش شه خدای نکرده.

شاید اب دور بچه کم شده باشه شاید پی پی کرده باشه.

شما دیگه از الان باید اماده باشی.

من3روز قبل زایمانم سونو رفتم گفت همه چی اوکی وقتی رفتم زایمان بچه ضربان قلبس افت کرد سز شدم دکتر گفت اصلا آب دور بچه نبود

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
وا چرا آبرود برهمن شده 3 نصف شب هم میرفتم میگفتم میخوام بچمو چک کنم ضربان ایناشو تکونش کم شده اونام ...

شیو نکرده😅

بچه منم تکوناش از شب قبلش کم بود

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
آخه میگه تکوناش کمه نگفته که اصلا نیست

دوس ندارم در موردش توضیحی بدم که استارتر نگران شه بیشتر .....

ولی باید ان اس تی بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما برو.ابروت بره بهتر از اینه بچه طوریش شه خدای نکرده.شاید اب دور بچه کم شده باشه شاید پی پی کرده ...

چیزی که نمیخواستم بگم رو شما گفتین

دقیقا بخاطر دفع مکونیوم میگم برن ان اس تی

1
5
10
15
20
25
30
35
40