2777
2789
متاسفانه تقصیر خودش نیست فقط،اینقدر تو این جامعه پزشکی و رشته های زیستی مثل پرستاری اینارو بولد کردن ...

والا من اگه عقل الانمو داشتم اصلا کنکور شرکت نمیکردم میرفتم پیام نور وبعد لیسانسم مهاجرت میکردم ،پرستاری چی داره که بخوای شش سال خودتو علافش کنی نه درامد داره نه شغل آسونیه کلی شیفت وسروکله با بیمار اخرشم به اندازه کارگره درامدش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من اگه عقل الانمو داشتم اصلا کنکور شرکت نمیکردم میرفتم پیام نور وبعد لیسانسم مهاجرت میکردم ،پرس ...

جدیدنا میگن مدرک ازاد معتبره بعد از طرفی اگه دانشجو معدلش خوب باشه تو دانشگاه،میتونه بعدش بره یه دانشگاه تاپ دولتی همون رشته رو برای کارشناسی و کارشناسی ارشد بخونه،خلاصه که اره پرستاری برای یه فرد مجرد درامد معمولیه ولی یکی بخواد خانواده اداره کنه خیلی سخته

جدیدنا میگن مدرک ازاد معتبره بعد از طرفی اگه دانشجو معدلش خوب باشه تو دانشگاه،میتونه بعدش بره یه دان ...

نه معدل الف میتونه تودانشگاهی که هست بدون کنکور ارشد رو بخونه ولی واسه رفتن به دانشگاه دیگه حتما باید کنکور ارشد بده

چه جالب خب با این روش ادم میتونه پزشکی ازاد بره بعد بره دولتی دیگه کنکور ورودی چه کاریه ادم خودشو عذ ...

نه دولتی هفت سال عمومیه وبعدش طرح داره وازمون تخصص این واسه رشته های کارشناسی هستش 

پرستاری دولتی جاهای کوچیک نمیاره؟ فقط خودگردانی آزاد جاهای کوچیک میاره؟

دولتی که به نظرم کلن نمیاره

خودگردانم شاید جای کوچیک جنوب یا مرکز بیاره مامایی رو

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...