2777
2789
عنوان

تجربه از کلاس موسیقی کودک

24 بازدید | 9 پست

سلام

ممنونم که اومدین

تجربه ای دارین؟

دخترم بلز رفته الان آموزشگاه می خواد براشون کنسرت بزاره

لیست هزینه هایی که دادن ایناست

هشتصد برای هشت جلسه تمرین

۲۵۰ برای ضبط تو استودیو

لباس با خودمونه طرح دادن گفتن دقیقا عینشو بدوزید

برای روز برگزاری هم هزینه بلیط جداست بعدا می گن چقدره

این مقدار هزینه نرماله؟ تعداد جلسات تمرین همینقدر باید باشه و اینکه هزینه ضبط تو استودیو رو نباید خود آموزشگاه بده ؟

هشتصد برای ۸جلسه تمرین رو متوجه نشدم 

ما پارسال رفتیم،بچه من پسره 

هزینه ضبط نفری ۲۰۰

لباس هم گفتن لطفا سفید باشه ،هرچی ک هست 

ورودی نداشیم ،چون برده بودن جنگل 

غذاهم گفت اگه هرکسی میخاد بیاره 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هشتصد برای ۸جلسه تمرین رو متوجه نشدم ما پارسال رفتیم،بچه من پسره هزینه ضبط نفری ۲۰۰لباس هم گفتن لطفا ...

ممنونم ازتون

گفتن برای کنسرت باید هشت جلسه بیان اموزشگاه دور هم تمرین کنن جلسه ای صد تومن هم هزینه اش هست که می شه هشتصد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هشتصد برای ۸جلسه تمرین رو متوجه نشدم ما پارسال رفتیم،بچه من پسره هزینه ضبط نفری ۲۰۰لباس هم گفتن لطفا ...

الان لباسی که گفتن برا دخترم حدود یه تومن شد!

شومیز و دامن بود اما الا و بلا گفتن دقیقا باید همین طرح باشه وگرنه شومیز سفید خب داشتن بچه ها اما قبول نکردن ما هم مجبور شدیم دادیم خیاط

ممنونم ازتونگفتن برای کنسرت باید هشت جلسه بیان اموزشگاه دور هم تمرین کنن جلسه ای صد تومن هم هزینه اش ...

اینو نشنیدم تاحالا 

نهایت فیلم بدن بچه هرروز توخونه تمرین کنه ،کنسرت حرفه ای ک نیست .....

اخر شهریور پسر منم مسابقه ژیمناستیک داره،هزینه جدا نمیدیم ،فقط ورودی میدیم ،ک اونم بهشون مدال و لوح و اسباب بازی میده 

فقط برای بچههای قهرمانی کلتس جبرانی میزاره فقط یکی دوبار در حد صد هزینه میگیره 

اونم تایم ۵،۶ساعته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان لباسی که گفتن برا دخترم حدود یه تومن شد!شومیز و دامن بود اما الا و بلا گفتن دقیقا باید همین طرح ...

هر کلاسی روش خودش رو داره 

شاید برای خیلیها این یه تومن و ۸۰۰تومن ارزش نداشته باشه ،اما باید ببینن ک شاید چندنفر فعلا شرایط نداشته باشن 

چون نزدیک مدرسه بچههام هست و مخارج زیاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینو نشنیدم تاحالا نهایت فیلم بدن بچه هرروز توخونه تمرین کنه ،کنسرت حرفه ای ک نیست .....اخر شهریور پ ...

اره واقعا منم از هرکی می پرسم می گه دیگه هشت جلسه تمرین نداره که!

اخه دختر من اصلا الان سازش عوض شده میره ملودیکا دیگه تو بلز نیاز به اینقدر تمرین نبود که...

می ترسم برای بلیط هم یه ورودی سنگین بزارن

حس بدی گرفتم 

انگار فقط می خوان پول بیشتری جمع کنن

اره واقعا منم از هرکی می پرسم می گه دیگه هشت جلسه تمرین نداره که!اخه دختر من اصلا الان سازش عوض شده ...

زمانی میتونید این خرجها رو کم‌کنید ک همه خانوا هها پشت هم باشید عزیزم .....

1
5
10
15
20
25
30
35
40