2777
2789
عنوان

وقتی یه فرشته داشته باشی بفهمی دو قلو بارداری حستون چیه 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید سوال میپرسم قدو وزنشون خوبه

قد بزرگي كه موقع تولدشم عالي بود و جزو قد بلند ها بود الانم خوبه الحمدالله البته همسرمم بلندن وزنشم تا قبل مريضيش عالي بود اما دوساليه از مريضي هاش هنوزم البته كماكان مريض ميشه و خيلي سخته مريضه وزنش كمه يعني بعد مريضي سه سالگيش ديگه رو نيومد 

دوميم دو ماهشه قد تولدش انچنان بلند نبود مثل اولي و خب هنوزم كوتاهه به نسبت اولي 

وزنشم رفلاكس داره زياد با اينكه شير خشكيه وزن نگرفته 

قد بزرگي كه موقع تولدشم عالي بود و جزو قد بلند ها بود الانم خوبه الحمدالله البته همسرمم بلندن وزنشم ...

خدا حفظشون کنه عزیزم🙏🏻چقد بچه داری سخته😥 نمیدونم چرا جدیدا تموم نوزادا رفلاکس دارن

خدا حفظشون کنه عزیزم🙏🏻چقد بچه داری سخته😥 نمیدونم چرا جدیدا تموم نوزادا رفلاکس دارن

من اوليمم رفلاكس داشت هم رفلاكس هم كوليك شديد خيلي سخت گذشت بچم كبود ميشد از گريه 

دكتر اطفال گفت اسم داره نميمونه دور از جونش در اين حد بد بود اصلا باور نميكردن از كوليكه اينطوري نفس كشيدنش 

از بچگيش بميرم براش همش مريضي هاش سخت بود 

دوميمم كوليك داره اما خداروشكر در حد اولي نيست دكتر هفت رقم داروش داده روزانه ميدم بهش بهتر شده خداروشكر اما رفلاكسش نه 

شما واكسن ني نيو زدي؟

من اوليمم رفلاكس داشت هم رفلاكس هم كوليك شديد خيلي سخت گذشت بچم كبود ميشد از گريه دكتر اطفال گفت اسم ...

دکترا فقط بلدن بترسونن 

واقعا خیلی سخته مخصوصا اگه دست تنهام باشی

اره واکسن دوماهگی ولی فقط فلج اطفال زدن اون یکی رو گفتن نداریم نیست نزدن

بنظرت بدنیست؟؟ 

نه بابا مثل واكسناي كرونا الان دوروبر من هركي زده عيب در اورده از درد بدنو استخوان تا ضعف بدن و افت ...

الان خیلی کمیابم شده اصن خیلیا شنیدم بهداشت نزدن

پس همون بهتر نزدم