2777
2789
عنوان

وقتی یه فرشته داشته باشی بفهمی دو قلو بارداری حستون چیه 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 84 پست

مبارکت‌باشه‌عزیزم

منم عاشق‌دوقلوم‌آرزوداشتم‌

دومی‌دوقلوبشه‌‌ولی‌خوب‌خدابهتر

میدونه‌لایقش‌نبودم‌‌خودم‌قبول دارم‌ازپسش‌

برنمیومدم‌‌خدا‌لایق‌دونسته‌که‌۲تافرشته‌روباهم‌

داده‌بهت‌‌

[QUOTE=352081821]چ‌ خوش ب حالی خب منم دقیقا مثل توام با این تفاوت ک فهمیدم طبیعی اصلا روش جلوگیری نیست و دیگه بدون ک. ...QUOTE]

من با قرص حامله شدم.   ای کاش خدا منو مرگ میداد باردار نمی‌شدم   راست میگی. من باید همون اول یک غلطی میکردم سقط میکردم الانم اصلا نمیخوام ببینم نوزادتو اصلا نمیخوام دوباره برم سزارین لعنت به من بچه برای امثال مثل من به درد نمیخوره. حالام از بین نمیره نیبیته دارم عذاب میکشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه میگن دختر رو ممکنه اشتباه بگن ولی پسر رو نه

نمیدونم  ولی تا جایی که من شنیدم  میگن تو ان تیهنوز دستگاه تناسلی تشکیل نشده  و این حدس جنسیت از روی شکل ستون فقرات و این چیزاست و فقط یه جور حدسه   البته تا جایی که من اطلاع دارم باز نمیدونم 

شما مشخصه مادرت بندهخدا میاد کمکت خونه خوب داری من نه نه شوهر  نه مادر شوهر باهم هستیم از صبح دندون درد کمر درد هیچ کس نیست تازه شوهرم میگه غذا چرا درست نکردی    تازه برای رفع نیازش به دنبال کسیه من خق ندارم افسرده بشم از زنگی بیزارم خونم دوتا فرش کلا هست نه اتاق خوابی من سنی از من گذشته شما به سن من برسی بجه هات ده ساله هستن من 36 سالمه دیگه توان ندارم.  

شما مشخصه مادرت بندهخدا میاد کمکت خونه خوب داری من نه نه شوهر  نه مادر شوهر باهم هستیم از صبح دندون درد کمر درد هیچ کس نیست تازه شوهرم میگه غذا چرا درست نکردی    تازه برای رفع نیازش به دنبال کسیه من خق ندارم افسرده بشم از زنگی بیزارم خونم دوتا فرش کلا هست نه اتاق خوابی من سنی از من گذشته شما به سن من برسی بجه هات ده ساله هستن من 36 سالمه دیگه توان ندارم.  

سلام برای من امکان نداره ما توی خانواده امون دوقلو زایی نداریم ولی اگر برحسب اتفاق دوقلو باشم به عنوان معجزه خدا وند قبولش میکنم و مطمئنا خوشحال 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

انشالله برای شما خوب باشه. ولی برای من از اول بارداری تنش بود معلوم نیست این به بجه جه طوری باشه من میگم خدا منو بدبخت آفریده الانم میترسم یک جوره دیگه با من رفتار کنه ولی حق من از زندگی این نبود 

ناشکری نمیکنم فقط دعاکن نمونه این زندگی من به درد نمیخوره بیاد همش حسرت به دل مثل بقیه بچه هام. اشتباه کردم.    قرص نخوردم سقط بشه الان هم اون راحت بود هم من. به صلاح جفتمون بود. هر دومون راحت می‌شدیم الانم از خودش میخوام بره 

میتونم بپرسم چه بیماریهایی؟

بچه من كرونا كه شد شش هفت ماهش بود بعد اون از خونه بيرون نرفتم تا پايان كرونا بعد از اون وارد مهد شد 

و چون بدنش در مقابل مريضيا مقاوم نبود تب بالاي چهل داشت و ميشد تا يك هفته كه با دارو هم قطع نميشد ذاتو و ريه كرد و الرژي تنفسي يعني سرفه هاي شديدي كه به خون مينشست بيماري گوارشي 

ووو جوري شد كه اين بچه شد پوستو استخوان بچه ايي كه دستشويي ميگفت راه ميرفت حرف ميزد 

ديگه نه راه رفت نه حرف ميزد نه دسشويي ميگف كل سال كه مهد اسمشو نوشتم فقط روي هم شايد بيست روز رفت بعد هر بار رفتن مريضيش يك ماه طول ميكشيد چقد دكتر دواش بردم بي فايده 

بدنش بشدت ضعيفه

فقط ميتونم بگم خدا دوباره بهم بخشيدش

بچه من كرونا كه شد شش هفت ماهش بود بعد اون از خونه بيرون نرفتم تا پايان كرونا بعد از اون وارد مهد شد ...

عزیزم انشاالله خدا سلامتی بهش بده وهمیشه تنش سالم باشه

چه روزای سختی رو پشت سر گذاشتی 

خدا قوت عزیزم

شیرخودتو میخورد؟ 

اگه میتونی بفروشش ب یکی ک بچه نداره و دنبال بچه ست

من که از خدامه اگه شوهرم راضی بشه   هر دم بهش میگ

از اطرافیان فک نم می‌ترسه وگرنه برای من مهم نیست از دیشب بهش میگم من نمیتونم نوزاد بزرگ کنم بیا بده به کسی زندگی راحت تری داره جواب درست حسابی نمیده 

2810