من هفته پیش این حس رو تجربه کردم کلی ذوق کردم خودم یه دختر ۳ ساله دارم فهمیدم دو قلو باردارم حالا بنظرتون جنسیت شون چیه ؟ ضربان قلب یکیشون ۱۴۹ اون یکی ۱۵۲ ، حالت تهوع خیلی کم دارم کمر درد و بی حالی دارم ان تی گفته ۷۰ درصد پسرن🤗
قبلا هم تاپیک زدم اینم زدم نظرات بقیه خانم گلا هم ببینم 😍
شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم این تجربه را داشتمهمسرم شوکه شد و تمام صورتش تبخال زدخودمم اولش خیلی ذوق کردم ولی بعد ترس تمام و ...
چرا شوکه شد
ترسیدین
شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
نه طبیعیمن خودم تازه ۳ ماهمه فهمیدم باردارم چرا ؟ مگه چه فرقی داری
چطور انقدردیر فهمیدی بارداری؟؟؟
من واقعیتش به چشم زخم اعتقاد دارم
نمیدونم بعد ۸ سال ب زور مامانم باردار شدم خدا ی دختر خیلی خوشگل بهم داده ولی من از بچه و بچه داری متنفرم با اینکه همه کاری واسش میکنم ولی اصلا از حاملگی و هرچی ک مربوط ب بچه ست متنفرم ب شددددت
چرا من اینقدر بچه گریزم😢تعجب میکنم یکی از حاملگی اونم بچه دوم و سوم ذوق میکنه
تو. مث. منی
من دومی رو پارسال انداختم
شوهرمم خبر نداره
بیخبر از همه جا بخاطر مادرش، پیله کرده که بچه دوم میخوام
گفتم بشین تا الان واسه خودت ومادرت بچه بیارم