2777
2789
عنوان

لکه بینی ودرد لطفا راهنمایی کنید

32 بازدید | 9 پست

سلام خانوما کسی توهفته ی26بارداری بعدرابطه لکه بینی ودردداشته من رونام خیلی دردمیکنه الان دوروزه اینجوریم کسی میتونه کمک کنه ممنون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منع رابطه داشتی؟ دختر چندماه دندون روجیگربزار بگذره صحیح سلامت فارغ شی نینیتو  بغل بگیری از20هفته به بعد رابطه نباید داشته باشید من که 5ماه رابطه رو دکترم واسمون منع کرده 

یدونه شیاف بزن دراز بکش به لگنت فشاراومده طول سرویکست چند بوده و تونستی حتما برو دکترکه خیالت راحت شه

کسی نیس مثل من باشه یااینجوری شده باشه قبلا جفتم جلوبودلک می امد دکترشیاف دادالان جفتم رفته بالا بازم اینجوری شدم خیلی وقت بودرابطه نداشتم بعدکه داشتم اینجوری شد کسی میدونه چرا 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منع رابطه داشتی؟ دختر چندماه دندون روجیگربزار بگذره صحیح سلامت فارغ شی نینیتو بغل بگیری از20هفته به ...

متاسفانه دکترم نیس اره شیاف گذاشتم یکی بهم گفتن شبی یکی میشه بزارم بازشب میزارم فقط موندم چرا رونامم دردم اخه قبل لک هم دردمیکرد نه کلاتعطیلش میکنم رابطه رواین بارم یهوشد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاسفانه دکترم نیس اره شیاف گذاشتم یکی بهم گفتن شبی یکی میشه بزارم بازشب میزارم فقط موندم چرا رونامم ...

نکن خواهر یکمی تحمل کن تاانشالله بگذره 

صبح یکی شب یکی مجاز خودم استفاده میکنم 

دراز بکش خدایی تکرده لکه هم زیادداشتی برو اورژانس 

روناتم بخاطر فشاری ک به لگنت اومده

نکن خواهر یکمی تحمل کن تاانشالله بگذره صبح یکی شب یکی مجاز خودم استفاده میکنم دراز بکش خدایی تکرده ل ...

خیلی ممنون عزیزم شماسزارینی هستی من دومی اگه دکترپیدابشه سزارین میکنم اینجاکه هستم امکانات نداره میرم مشهد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی ممنون عزیزم شماسزارینی هستی من دومی اگه دکترپیدابشه سزارین میکنم اینجاکه هستم امکانات نداره میر ...

قربونت انشالله که صحیح وسلامت نینیتو بغل میگیری فقط احتیاط کن

دوقلو باردارم به لطف خدا وجوری ک متوجه شدم دوقلویی رو سزارین میکنن که اگر دکترم قبول نکرد میرم یه جادیگ توانایی طبیعی ندارم

قربونت انشالله که صحیح وسلامت نینیتو بغل میگیری فقط احتیاط کندوقلو باردارم به لطف خدا وجوری ک متوجه ...

بسلامتی عزیزم انشالله سالم باشن وقدمشون خیرباشه برات من اولی روطبیعی بودم واقعابرام سخت بودولی دومی انشالله بشه سزارین میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسلامتی عزیزم انشالله سالم باشن وقدمشون خیرباشه برات من اولی روطبیعی بودم واقعابرام سخت بودولی دومی ...

قربانت عزیزم همچنین 

انشالله که خیره وبه خوشی خودتو نینی فارغ شید🌱🌷😘