2777
2789
شاید دفتر این خانوما هستن که واسطه میشن ثبت نام کرده دوست منم مادرش نوشته بود اسمشو هفته ای چندین نف ...

اره فک کنم همچین کاری کرده قطعا هیچکدوم از خاستگاراش به درد بخور نیستن

کاربری دست ٣ نفره

من سوره احزاب رو نوشته بوده انداخته بودم تو کوزه تو خونه بود. خیلی خواستگار می اومد همشونم یا مورد پسند من نبود یا منو پسند نمیکردن. اصلا اعصابم بهم ریخته بود رفتم درآوردمش با آب شستمش.  دوستمم به یه واسطه سپرده بودن تو ۱ماه شاید ۵۰ نفر اومدن دیدنش هیچکدومم نپسندیدن‌. دنبال حوری بهشتی بودن🤔 دوست شما هم یا دعا نوشته یا واسطه

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید دفتر این خانوما هستن که واسطه میشن ثبت نام کرده دوست منم مادرش نوشته بود اسمشو هفته ای چندین نف ...

یه بار یکی شماره خونه ما رو داده بود به این واسطه ها، اینقد زنگ میزدننن اعصاب آدم خورد میشد. همشونم بدرد نخور

اره فک کنم همچین کاری کرده قطعا هیچکدوم از خاستگاراش به درد بخور نیستن

همونه پس شک نکن

اینم شاید ۲۰ نفر یکیشون سرش به تنش میارزید

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
یه بار یکی شماره خونه ما رو داده بود به این واسطه ها، اینقد زنگ میزدننن اعصاب آدم خورد میشد. همشونم ...

مغرورم هستند و از خود راضی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام