2777
2789

من صدای جارو دانلود کرده بودم پسرم تا ۲ ماهگی باهاش میخوابید بعدش کم کم خوابش تنظیم شد دیگه براش نذاشتم عادت کرد

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا اینقدرخسته میشم اونکه میخوابه من بیهوش میشم😅

اخی خداحفظش کنه پس بچه داری سخته؟؟؟منم دخترم دی ماه بدنیامیاد هیچ تجربه ایم ندارم خدابدادم برسه

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اخی خداحفظش کنه پس بچه داری سخته؟؟؟منم دخترم دی ماه بدنیامیاد هیچ تجربه ایم ندارم خدابدادم برسه

بیشتر از چیزی که فکرشو کنی سخته ولی میگذره دیگه 

فقط تا میتونی بخواب

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

اسون نیست ولی شیرینیش جبران میکنه بچه تابچه هم فرق میکنه زیاد مطالعه کن گیج نباشی آمادگیشوداشته باشی

بیشتر از چیزی که فکرشو کنی سخته ولی میگذره دیگه فقط تا میتونی بخواب

اتفاقا الان ک حاملم بشدتتتتتتت تنبل شدم خیلی شدید.ازتخت جدانمیشم.انگار ن انگار همونیم ک دست تنها خودم ۵ماه پیش اثاث کشی کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اسون نیست ولی شیرینیش جبران میکنه بچه تابچه هم فرق میکنه زیاد مطالعه کن گیج نباشی آمادگیشوداشته باشی

مرسی گلم حتما  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا الان ک حاملم بشدتتتتتتت تنبل شدم خیلی شدید.ازتخت جدانمیشم.انگار ن انگار همونیم ک دست تنها خود ...

اشکال نداره بعدش خوب میشی

دختر منم یکسالشه بچه داری از حاملگی خیلی سختتره

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
من صدا سشوار یکساعته دانلود کردم هنوز که یکساله هنوز براش میزارم خیلی خوبه

برای پن که اون دوتا بچم دعوامیکنن هرازگاهی صداجیغشون اینوبیدار میکنه ضروریه وگرنه خوابش حداکثر۵دقیقه میشه

اشکال نداره بعدش خوب میشیدختر منم یکسالشه بچه داری از حاملگی خیلی سختتره

خداحفظشون کنه حالا بدنیابیاد راه و چاهو یاد میگیرم خدابزرگه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40