2777
2789

پسر من ۵ سالشه ضریب هوشی بالایی داره اجتماعیه گاهی چنان با ادب و خوبه ولی گاهی اعصاب خورد کن و حرف گوش نکن میشه و غیر قابل تحمل

بیشتر وقتا تنهاست تو خونه خیلی کم مهمونی میریم یا مهمون میاد چون تو شهر غریبیم مهمونی که میریم بچه های دیگه رو اذیت میکنه اذیتش به این شکله که اعصابشونو خورد میکنه زیادی میچسبه بهشون هی مدام دوست داره باهاش بازی کنن وقتی همبازی داره کاملا خوب و نرماله ولی وقتی بازی نمیکنن به شدت عصبی میشه بچه های بزرگتر رو اذیت میکنه اهل زدن نیست ولی اعصابشونو خورد میکنه

وقتی در حال استراحت هستم مدام از سر و کولم بالا میره هنوز به می می وابستگیشو از دست نداده همچنان خواهانشه ولی دیگه بهش تذکر میدم که بزرگ شدی مدام بازوهانو میگیره بو میکنه لیس میزنه و این واقعا بدجوری اعصابمو خورد میکنه چون در روز خیلی تکرار میکنه طوری که وقتی میخواد نزدیکم بشه آلرژی گرفتم بهش  چند باری علاوه بر توضیح دادن به شدت تنبیهش کردم ولی بازم تکرار میکنه نمیدونم چیکارش کنم کسی راهنمایی داره؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
پسر بچه لجباز
3
60%
پسر بچه اعصاب خورد کن
2
40%

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شاید از لحاظ عاطفی باید بیشتر بهش توجه کنی

چون اینکه میاد سمت شیر خوردن بیشتر عاطفیه و نیازشو میرسونه

واینکه چرا برای بعدی اقدام نمیکنی؟

با خواهر برادر سرش گرمه و از تنهایی درمیاد و دست از سر شمام برمی‌داره.

همه اینا بخاطر این ک انرژی ش خالی نمیشه  و شما بهش امر و تهی میکنی و مهم تر این ک محبت کافی دریافت نمیکنه 

این سه تا رو درست کنی درست میشه 

ببرش کوه حسابی انرژیش خالی میشه ببر پارک دوچرخه سواری ب مدت طولانی 

باشگاه ژیمناستیک 

و کلاس سفال برای آرامشش عالیه

تنبیه نکن برای خونه قانون بذار هر قانونی رعایت نشه امتیاز منفی بگیره دقتی امتیازش ده تا شد از ی جیزی محروم میشه حالا هر جی 

ب حای تنبیه صلابت و محبت توام 

هر کار خوبی امتیاز مثبت و ده تا شد جایزه کوچیک در حد بستنی 

و اینا

اگ رعایت کنی حتما درست میشه 

مهم ترین جیز تخلیه انرژی 

خودتون تا میتونی باهاش بازی کنید

دروغه بگم خیلی باهاش بازی میکنم چون هر وقت بازی میکنم اصلا اجازه اتمام بازی رو نمیده و بشدت عصبانی میشه من دچار بیماری خود ایمنی لوپوس هستم که مدام حالت خستگی مفرط دارم اما براش وقت میزارم تو حیاط بوم نقاشی بزرگ میزارم نقاشی میکنه خودم براش نقاشی میکشم استعداد خوبی داره اجازه آب بازی میدم بهش کارستی درست میکنم