2777
2789
عنوان

انتخاب رشته😓🙏🙏

253 بازدید | 21 پست

دوستان کسی مسدونه چطور باید انتخاب رشته کنم، بلد نیستم هزینه مشاور هم خیلی زیاده چیکار کنم؟ انتخاب اولامو بزارم اونایی ک خیلی احتمالش کمه و همینطور و اونایی ک احتمالش قطعیه بزارم انتخاب اخرم درسته؟ تو رو خدا راهنمایی کنیددد🙏🙏

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اینکه مثلا اگه مامایی رو برنی بعد پرستاری اگه رتبه ت به مامایی برسه دیگه نمیاد پرستاری رو بررسی ...

ب مامایی علاقه ندارم اتاق عمل رو از همه بیشتر دوس دارم، ینی بیام اول اتاق عمل بزارم بعد پرستاری بعد هوشبری بعد مامایی؟ مشاور میگف اتاق عمل تیپ 1 بجز تهران میارم حالا نمیدونم خیلی ددس دارم شهر خودم بیارم ولی فک نکنم مشهد بیارم، مشاورا هم نمیدونم چرا هر کدوم ی چیزی میگن هیچ کدوم اطلاعات قوی ندارن

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
ب مامایی علاقه ندارم اتاق عمل رو از همه بیشتر دوس دارم، ینی بیام اول اتاق عمل بزارم بعد پرستاری بعد ...

مثال زدم    بله اونایی که علاقه داری رو به ترتیب بزن   اگه میخوای اول شهر خودت بعد بقیه شهرها 

چیزایی ک علاقه داری و میدونی امکان آوردنش هس رو ب ترتیب بزار

دفترچه انتخاب رشته 400،500 صفحس لازمه بشینم بخونمش؟ 

مثال زدم بله اونایی که علاقه داری رو به ترتیب بزن اگه میخوای اول شهر خودت بعد بقیه شهرها

ممنون

مثال زدم بله اونایی که علاقه داری رو به ترتیب بزن اگه میخوای اول شهر خودت بعد بقیه شهرها

🙏🙏❤️

ببین گلم شده قرض کنی مشاور بگیر خیلی حساسه

من هیچ کسو ندارم ک بخوام ازش قرض بگیرم تازه حتی مشاور درس حسابیم نمینیسنشاسم اینستا هم ک انگار مزایدس هر مشاوری ی چیزی میگ یکی میگ پزشکی تعهدی میاری یکی میگ پرستاری همه جا میاری یکی میگ شهرای شمالی میاری فقط واقعا نمیدونم ب کدومشون اعتماد کنم

تایپیک منو بخون .میتونم کمکت کنم اگر سوالی داشتی بپرس

خوندم فقط تاپیکتو قفل کردی نتونستم سوالمو بپرسم، پیراپزشکی بومی هس یا ن؟ اینارو تو دفترچه زده؟ اونو باید بخونم؟ وقتی انتخاب رشته رزشرشو شده برم سایت سنجش و عرایقمو با اون نرم افزار چک کنم ببینم چقد احتمال داره بعد بچینم

خوندم فقط تاپیکتو قفل کردی نتونستم سوالمو بپرسم، پیراپزشکی بومی هس یا ن؟ اینارو تو دفترچه زده؟ اونو ...

توی دفترچه همون صفحات اول یه لیست ۳ صفحه ای هست نوشته رشته های تجربی . مثلا پرستاری استانی هست پس دانشگاه اول ظرفیت رو میده به بچه های خودش . بومی خودتون هم توی دفترچه که نقشه از ایران هست که مشخص کرده . نرم افزارم مثلا میگی من شیمی محض الزهرا رو میخوام میشه درصد قبولی خیلی کم ، پس به احتمال زیاد نمیاری ،با اونایی که متوسط و قوی هست انتخاب میکنی .

من هیچ کسو ندارم ک بخوام ازش قرض بگیرم تازه حتی مشاور درس حسابیم نمینیسنشاسم اینستا هم ک انگار مزاید ...

شما اگ واقعا قصد داری اینستا مشاور بگیری خودم بهت معرفی میکنم 

دانشجوی حقوق👩🏻‍🎓⚖ جنگجوی غمگین💔