2777
2789

دوستان من باهمکارم بحث شد الان کارفرما میخوان ک باهم اشتی کنیم.

من یکم دودلم چون همکارام دوتان. یه خانوم ۳۵ و خانوم ۴۵ ساله. الان دیشب پشت سرم حرف زدن من اشتباه کردم یه رازی ازدلم بهش گفتم ولی نصفه کامل توضیح ندادم ک من قسط دارم باید قسطم نهایت بخاطرشرایطم بیشتر پرداخت کنم ماهی ۹ تومن اما مجبورم ماهی ۳۰ تومن بدم،تااینجا گفتم ولی نگفتم چرادیگه دیدم پشت سرم حرف میزنن به کارفرما توضیح دادم قسطم براچی و من مجبورم تا۶ ماه حقوقم نقد بگیرم 

الان بااین شرایط من اشتی کنم چون فک نمیکردم نمک ب زخمم بزنن اینکار بکنن درحالی ک من توهین کردن ساکت بودم هردوشون حتی باوجود مشکلاتی ک اون خانوم ۳۵ ساله داره من نخواستم به روش بزنم اما اونا پشت سرم حرف زدن .حالا من قسطم ب خانوادم چون اشتباه کردم دست رنج خودم مادرم رفتم ترید کردم باختم پدرم فقط موضوع میدونه پدرم میگه من پول نمیخوام فقط جبران کن ک اشتباه نمیکنی من گفتم ن پول میدم ماهی ۳۰ تومن میدم خواستم درستش کنم یکم خرابش کردم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

اول شکر میکنم ک به کسی بدهکار نیستم اونم پول خودم مادرم بودم اما بااین شرایط من چیکار کنم اشتی کنم لطفا راهنماییم کنید🙏

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

اینطوری بگم ک همکارم ندوسته رفت بانک پرسیده ماهی ۹ تومن قسطش چجور ۳۰ تومن میده من بحثم باخانوادم بوده ک بقیش نگفتم چرا کار میکنم💔و پول ترید کردم زمین زدم فک نمیکردم همکارم بخواد اینطوری بکنه واقعا توی دلم اول براخودم متاسفم ک گفتم بعد اون چون ۱۰ سال کار کردم مادرم پولا جمع کرد برام خونه خرید ۳ طبقه پول گزاشت روش طلا سکه پارسیان خرید من خواستم پول بیشتر کنم اما ضرر شد همینطوری ب همکارم گفتم قسطم سنگین باید کار کنم پرسید چرا کارمیکنی پس نتونستم دلیلش بگم ک دارم جبران میکنم درحالی خانوادمم گفتن پول نمیخوایم ولی جبران زحمتت بکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید