2777
2789
عنوان

من پر توقعم یا حق با منه

79 بازدید | 11 پست

من برای عمل زیبایی دنبال دکتر خوب بودم ، بعد مادر دوستم جراح زیبایی هستش ، پیش ایشون نمیخواستم عمل کنم و گفتم یه جراح منصف معرفی کنه بهم فقط که مثلا سر پول نخواد عمل کنه واقعا اگر بینی ام بهتر میشه عمل کنتم ، بعد مامان دوستم خودش زنگ زد گفت عزیزم بیا اینجا و من بهت مشاوره میدم و فلان 

منم رفتم اونجا چنتا عکس گرفت و اینا پول اونا که هیچی ولی از من ویزیت هم گرفت  و گفت بیا پیش خودم ، من اصلا نمیخوام پیش اشنا برم 

من فکر کردم ویزیت دیگه نمیگیره ولی الان مجبورم برم پیش یه دکتر دیگه و ویزیت بدم و اینا 

الکی فقط پول دادم ، خیلیم از دوستم دلخورم ، مجبور شدم دوبار بپرسم که مامانت دکتر معرفی نکرد ؟ هی یادش میرفت و منت موند رو سرم و با کلی پول اضافی

الانم نمیدونم چطور بگم نمیخوام پیش شما بیام برای عمل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی رو داری که رفتی پیش مامان جراحش گفتی آدرس یکی دیگه بده🤣🤣🤣🤣🤣 يعنی خیلی رو میخواد🤣🤣🤣

رو چی دارم من نرفته بودم پیشش به دوستم گفتم از مامانت بپرس جراح خوب تو شهرمون کیه ؟ 

نه عزیزم شما اصلا پرتوقع نیستین حق دارین نخواین پیش ایشون عمل کنید اما اینکه از مادر دوستتون خواستید ...

چون من اصلا نمیدونستم ایشون جراجی میکنن فکر کردم متخصص چشم هستن نه جراح 

رو چی دارم من نرفته بودم پیشش به دوستم گفتم از مامانت بپرس جراح خوب تو شهرمون کیه ؟

همینم رو میخواد عاخه🤣 طرفش بهش بر میخوره، البته شاید من زیادی حساسم 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

بگو منصرف شدم

و دیگه دوستتو درجریان کارت نذار

اخرش تو هرجا بری بینیتو عمل کنی دوستت دلخور میشه و دوستیتون بهم میخوره، البته که حق نداره ولی خب همینه دیگه

پس به اجبار نخواه کاری رو که دوس نداری انجام بدی

البته اینکه توقع داشتی ویزیت نگیره اره شاید زیادیه ولی ایشونم میتونست لطف داشته باشه و وقتی خودش میگه بهت مشاوره میدم ویزیت نگیره

در کل بوی خوبی نمیاد

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
همینم رو میخواد عاخه🤣 طرفش بهش بر میخوره، البته شاید من زیادی حساسم

آره واقعا آدم ناراحت میشه به نظرم البته استارتر میگه نمیدونستم  ولی مثلا فکر کن شما آرایشگری یه نفر بیاد پیشت بگه یه آرایشگر خوب بهم معرفی کن که منصف باشه

آدم پشماش میریزه 😂😂😂