2777
2789

سلام دوستان، من عضو نینی سایت شدم فقط برای اینکه تجربه تلخ منو و استرس های منو هیچ مامان دیگه ای الکی نکشه.

همه مون می دونیم که بیمارستان صارم خیلی معروفه و چون بیمارستان نزدیک خونمون هم بود برای غربالگری هام اونجا مراجعه کردم. از بی برنامگی و نوبت دادنشون که نگم براتون ساعت ۳ظهر به من وقت سونو دادن و ساعت ۱۱ شب نوبتم شد!!!! و طبعا ۱۲ شب آزمایش خون دادم که مسئولش چقد سر من نق زد که الان چه وقت غربالگریه ما فقط باید این تایم اورژانسی کار کنیم و...!!! یعنی این همه ساعت هم کمر ما داغون شد هم اعصابمون! من درباره دکتر سیما گیتی تو گوگل و همین نینی سایت سرچ کردم و چون همه تعریف کرده بودن این همه انتظارو به جون خریدم و پیش ایشون رفتم. اگر فقط دنبال اخلاق خوب هستین ایشون خیلی خوش اخلاقن. ولی تشخیص؟؟ ایشون کام بچه منو تو غربال دوم ندید کلا. روی کلیش هم عیب گذاشت و چند تا چیز دیگه! بخاطر تشخیص غلط ایشون من مجبور شدم سل فری و سونوهای دیگه بدم که هزینش هم اصلا کم نبود و بیمه نمیده که فدای سر بچم. ولی به خدا اون یک ماهی که طول کشید من جواب این هارو ببینم و به دکتر نشون بدم و بگن بچم سالمه من به خدا رسیدم. صارم نه آزمایشگاهش به درد می خوره نه سونوش از من به شما نصیحت جای بهتر برید و گول اسمشو نخورید تو مطب دکترم هم حرفش پیش اومد اکثرا تجربه خوبی از صارم نداشتن.

بنظرم کارتون درست نیست توی سایت عمومی دوران پزشکی و تخصص دکتر گیتی یکی از باتجربه ترین وباسواد ترین دکتر کشور رو زیر سوال ببرید خانوم !!!!

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما از همکارت دفاع نکنی کی دفاع کنه

من هیچ گونه دفاعی نکردم 

همینطور که ایشون تجربه اشون رو گفت 

منم جوابشون رو دادم و نظرمو گفتم 

سایت عمومیه باید درک و قابلیت هر نوع تبادل نظر و بحثی رو داشته باشید 

روز خوش

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
بنظرم کارتون درست نیست توی سایت عمومی دوران پزشکی و تخصص دکتر گیتی یکی از باتجربه ترین وباسواد ترین ...

یه همچین سایتی اتفاقا برای در میون گذاشتن تجربه هامون ساخته شده و اینکه منم تجربمو گفتم و با ایشون خصومت شخصی ندارم. اگر قراره فقط تعریف کنیم چجوری تشخیص باید داد که کجا برا غربالگری و... بهتره؟ وقتی داریم بیمارستان خصوصی میریم بالاترین هزینه رو می پردازیم و چندین ساعت معطل میشیم باید بهترین انتخابو داشته باشیم. اگر من موقع تحقیق چهار تا کامنت منفی می دیدم جای دیگرو انتخاب می کردم خب

بچه ی من سالم سالم بود خدارو شکر. ایشون گفتن تیغه بینیش کوتاهه، کامشو ندیدم و چند تا مشکل دیگه احتمال سندروم داون هست حتما برو سل فری و... شما نمی دونید من با چه حال خرابی خودمو رسوندم به دکترم و اونجا بهم گفت دکتر گیتی کلا زیادی حساسن و انگ نادرست زیاد می چسبونن به جنین نگران نباش. خدارو شکر هم سل فریم اوکی بود و هم سونوی ۲۴ هفتم. من گفتم ایشون خیلی با حوصله و بااخلاقه ولی برای من همچین استرس شدید و خاطره بدی به جا گذاشت.

بنظرم کارتون درست نیست توی سایت عمومی دوران پزشکی و تخصص دکتر گیتی یکی از باتجربه ترین وباسواد ترین ...

نه بابا راست میگی؟؟؟

اره البته راست میگی چون همکارشی ک برای سونو مشتری میبری و پول میگیری ازش اونم با اختلاف میلیونی !!! بدترین و بی سواد ترین سونوگراف سیما گیتی هست که فقط ادا داره و هیچی حالیش نیست . موقع سونوگرافی سرش پنالتی میزنه با جای دیگش بنظرم صارم سریع باید بندازش بیرون چون خودشو خراب میکنه

بچه ی من سالم سالم بود خدارو شکر. ایشون گفتن تیغه بینیش کوتاهه، کامشو ندیدم و چند تا مشکل دیگه احتما ...

دقیقا برای من نوشته بود کام و دماغ دیده نشد 

کیست مغز 

اکوژن روده

جالبش اینه ک موقع سونوگرافی لال بود 

گفت همه چی خوبه

فقط سه بار منو داد بیرون گفت راه برو بچه بچرخه ببینم خیلی اذیتم کرد

رفتم پیش نیره مقدم گفت سریع بری سل فری 

شوهرم گفت نمیخاد بیا بیرون

رفتم یه سونوگرافی معروف گفت اصلا اینایی ک نوشته من نمیبینم!!!

نگو با بیمارستان میبنده ک هرکی میاد یه چیزی بهش ببنده بفرستنش سل فری ک هزینشم ۶ میلیون تومن هست

در ضمن جالبه فقط هم ازمایشگاه خودشون و دنا رو قبول دارن!!!

واقعا متاسفم برای دکتر پول دوست و بی سواد

راستی کشورو خوب اومدی !!! با سواد ترین کشور ما اگر اینه خاک بر سر ما با کشورمون!!

دیگه خیلی تابلو کردی همکارشی یا شایدم فامیلشی!!

چون امار گند کاریهاش تو سایت خیلی زیاده باید چندتا بلاگر حتما بگیره ک به اونا هم پول بده علاوه بر منشی های جلوی در هه

2810