2777
2789

من پسرم سال ۹۹ دنیا اومد یعنی درست توی کرونا، اولین کلمه اب که یاد گرفت و گفت الکل بود درست هم نمیتونست تلفظ کنه میگفت اکول😁😁 بعد ازاون مامان و بابا رو گفت..😁😁🤭

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالت شد😂

حالا یک جالب تر بگم اون چند شبی که پیشمون بودن خودشو میچسبوند بغل مادرشوهرم می‌خوابید بغل عمه هاش می‌خوابید اصلا و ابدا پیش من و پدرش خوابش نمی‌برد. وقتی خوابش سنگین میشد می‌آوردیم پیش خودمون.

من پسرم سال ۹۹ دنیا اومد یعنی درست توی کرونا، اولین کلمه اب که یاد گرفت و گفت الکل بود درست هم نمیتو ...

آخی بخاطر کرونا لعنتی بود چقدرم الکل می‌زدیم . اینقدر تکرار شد یاد گرفت 

همسن بچه منه کی از شیر میگیریش ؟؟ شیرخودتو میدی ؟؟ بغیر از مامان و بابا و عمه دیگه چی میگه

شیرخشک میخوره . بعد دو سال کم میکنم ولی شیر چیز بدی نیس .آب، دد، بریم، این چیه؟ ،بیا ،پا منن نی یعنی منم می‌خوام دیگه بقیه یادم نیس مال شما چیا میگه 

شیرخشک میخوره . بعد دو سال کم میکنم ولی شیر چیز بدی نیس .آب، دد، بریم، این چیه؟ ،بیا ،پا منن نی یعنی ...

بیا رو نمیگه بقیه رو کم و بیش میگه 

دور بچت شلوغه منظورم رفت و امد دارین کسی که با بچه سر و کله بزنه برا حرف زدندیا خودش یاد گرفته ؟ 

چون ما جایی نمیریم بچم همش با خودم خونه تنهاس منم حوصله ندارم بهش حرف یاد بدم 😮‍💨

شیرخشک میخوره . بعد دو سال کم میکنم ولی شیر چیز بدی نیس .آب، دد، بریم، این چیه؟ ،بیا ،پا منن نی یعنی ...

شیر چیز بدی نیس اما این یکسره چسبیده به من عصبی ام سر شیر دادن اخه به هیچ کار نمیرسم غذا خور هم نیس شیرگاو و شیرخشکم لب نمیزنه فقط شیر خودم منم کم اوردم دیگه 

بیا رو نمیگه بقیه رو کم و بیش میگه دور بچت شلوغه منظورم رفت و امد دارین کسی که با بچه سر و کله بزنه ...

ما بخاطر کار تو شهر غریبیم. از همه دوریم‌. جوری که خونواده شوهرم اومدن داشتن می رفتن خیلی بخاطر غربت بچه م گریه م گرفت. انگار اون بیشتر از من و شوهرم از تنهایی بدش میا‌د.

شیر چیز بدی نیس اما این یکسره چسبیده به من عصبی ام سر شیر دادن اخه به هیچ کار نمیرسم غذا خور هم نیس ...

اره شیر مادر سخته که بچه من ازش محروم بود. ولی شیرخشک هم یجورایی سخته فرض کن نصف شب جون نداری پاشی سرت گیج میگیره از خستگی ولی مجبوری خودتو بکشی .

بچه منم بدغذاس. 

اره شیر مادر سخته که بچه من ازش محروم بود. ولی شیرخشک هم یجورایی سخته فرض کن نصف شب جون نداری پاشی س ...

اره هر شیری سختیای خودشو داره من ۲۱ ماهگی میگیرم 

شما هم شبا فلاسک و اینا بذار رو سرت که بلند نشی ایتجوری راحتری