2777
2789

کسی از این دستبندا داره دخترا؟ اسمشو نمیدونم و ازشون میخوام میترسم بخرم نگینش بیفته بدریخت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی یه چیزی بگم ناراحت نمیشی 

اینا خیلی خز شده تو دست همه میبینی اگر طلاست مدلهای دیگه رو هم بیشتر بگرد 

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
دستبند کارتیر طرح عشق من بدون نگینش رو دارم خیلی زیباست و هیچ وقت از مد نمی افته

میشه پیجی معرفی کنی که داشته باشه؟ من تا حالا ایناروندیدم و نمیدونم نگین دارش قشنگه یا نه. حس میکنم اگه سفارش بدم انگار کلفتن و به دستم نمیان

اسی یه چیزی بگم ناراحت نمیشی اینا خیلی خز شده تو دست همه میبینی اگر طلاست مدلهای دیگه رو هم بیشتر بگ ...

نه قربونت برم چرا ناراحت بشم ولی دیدم همه دستشون کردن گفتم بخرم ولی منم نمیدونم چی بخرم 

نه قربونت برم چرا ناراحت بشم ولی دیدم همه دستشون کردن گفتم بخرم ولی منم نمیدونم چی بخرم

بیشتر بگرد انقدر مدلهای قشنگ هست 

پیشاپیش مبارکت

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
میشه پیجی معرفی کنی که داشته باشه؟ من تا حالا ایناروندیدم و نمیدونم نگین دارش قشنگه یا نه. حس میکنم ...

متاسفانه پیجی رو نمیشناسم نه اصلا کلفت نیست و تو دست قشنگ دیده میشه

🌱 need bibbdi bobbidi boo
2810