2777
2789
عنوان

سقط با جوشانده پوست پیاز قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 55 پست
نمیدونم که شاید واسه بیمارستان اصله و طریق مصرفشو درست انجام میدن

وای توروخدا برید بیمارستان، سرخود کاری نکنید، ما موقعی که قرص دادن مدام سرم تو دستمون بود، هی میومدن علایم حیاتی رو چک میکردن

سه نفرم پیشم بود، هفته های پایین، ۶ و ۷، اونام با همین قرص بچشون افتاد

من خودمم فک کنم هفت هفته یا شیش هفته بودم،خیلی ببخشید کلا سه چهارتا لخته کوچیکه ازم دفع شد،فکر میکردم نیفتاده،رفتم سونو گفت چیزی نیست فقط شیش میل بقایا داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودمم فک کنم هفت هفته یا شیش هفته بودم،خیلی ببخشید کلا سه چهارتا لخته کوچیکه ازم دفع شد،فکر میکرد ...

وای من یه روزی به خونریزی شدید افتادم انقدر لخته های بزرگ میومد که من و شوهرم ترسیدیم سریع رفتیم بیمارستان،

اصلا وحشتناک بود از اونروز به بعد استرس افتاده به جونم

وای توروخدا برید بیمارستان، سرخود کاری نکنید، ما موقعی که قرص دادن مدام سرم تو دستمون بود، هی میومدن ...

اخه بیمارستان سقط نمیکنه که فقط اونایی که خودشون صلاح بدونن میکنن 

وای توروخدا برید بیمارستان، سرخود کاری نکنید، ما موقعی که قرص دادن مدام سرم تو دستمون بود، هی میومدن ...

من تو خونه بودم، مثل زایمان طبیعی درد داشتم،انگار سوی چشمام داشت میرفت،مثل بید میلرزیدم تو این گرما

دکتر نمیگه برو آب پیاز قرمز بخور بیفته!! 

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
اره رفتم سونو دادم گف یا مرده یا قلبش تشکیل نشده ولی بود بچه

خب ببین یه جای دیگه سونو برو،با همون برگه ای که میدن نوشته قلب نداره یا مرده بری بیمارستان رایگان برات همون قرص رو دوباره میذارن

2810