2777
2789
عنوان

عروسی دعوتیم چون چاق شدم خجالت میکشم برم🥺😢

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 67 پست
واقعا کاش همچین آپشنی داشتیم از خدام بووووودنه بنظرم صورت توپر با یکمی غبغب البته فقط کمی جذاب تره ت ...

واقعااا😂😂😂😂 واای  امیدوار شدم به خودم😂😂 معتاد🤣

منی که عاشق صورت استخونی بودم😂😂

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

انشالله ممنون از دعای خیرت انشالله که هردو لاغر بشیم سبک وراحت بشیم اعتماد بنفسمون بالا بره

فدات عزیزم انشاالله😍❤️

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعااا😂😂😂😂 واای امیدوار شدم به خودم😂😂 معتاد🤣منی که عاشق صورت استخونی بودم😂😂

ن بابا اگ الان خوشگلی با صورت تپل واقعا لذت ببر 

من قبلا خوب بودم الان دوماهه فیلر زدم به گونه و چونم میبینم چقدر چاق بودن صورت تو زیبایی تاثیر داره خیلی خوشگلتر شدم 

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
دقیقا عزیزم قصدم همینه یه مدت بخاطر کنکور نتونستم رژیم بگیرم اینجوری گند زدم به خودم بدتر افسرده شدم ...

باشگاه برو عزیزم یه تایم رو واسه بدنت اختصاص بده نمیشه بخاطر کنکور قید همه چیزو زد همشون باید ب تعادل باشن و با برنامه ریزی میشه ب همشون رسید

باشگاه برو عزیزم یه تایم رو واسه بدنت اختصاص بده نمیشه بخاطر کنکور قید همه چیزو زد همشون باید ب تعاد ...

خداروشکر دیگه تموم شد مشاورا بهم میگفتن نباید امسال رو بری باشگاه منم باورکرده بودم و معتقد بودم اگه برم نمیتونم و الان چیزی جز چاقی نصیبم نشد😔

خداروشکر دیگه تموم شد مشاورا بهم میگفتن نباید امسال رو بری باشگاه منم باورکرده بودم و معتقد بودم اگه ...

خداروشکر،مشاورا معذرت میخوام،غلط کردن هر کی از راه میرسه میشه مشاور😐عزیزم هنوزم دیر نیست تا هنوز دیر تر نشده ب خودت بیا،رعایت نکنی روز ب روز وزنت بیشتر میشه

دقیقا منم الان همینم بخاطر صورتم همه نگام میکنن ولی وقتی لاغر تر بودم خیلییی اعتماد به نفسم بالاتر ب ...

عزیزم از همین فردا شروع کن رژیمتو اصولی برو جلو 

غذاتو که میکشی اول یک لیوان آب بخور معدت پر شه بعدش یک چهارم از غذاتو جدا کن بزارش کنار باقی غذاتو بخور تا چند روز اینکارو کن بعد یک هفته صف بشقابتو جدا کن و نصفشو بخور و همینطور به ترتیب هفته های بعدی تا برسی به یک چهارم فقط غذا بخور

درضمن سعی کن ناهارتو حذف کنی بزارش غروب بخور ساعتای ۷ اینا دیگه هیچی جز آب و قهوه و چایی و میوه نخور ببین چطوری میاد پایین وزنت..و باشگاه هم حتما برو فیتنس بشدت تاثیر داره سه روز در هفته باشگاه ..باقی روزا هم که باشگاه نداری برو پیاده روی

صبا سعی کن سیب و خیار و کرفس و میکس کن یه لیوان بزرگ بخور چربی سوزی قوی داره صبحونه نخور 

امیدوارم از همین فردا شروع کنی دوست عزیز

سعی کن ۷ غروب که غذاتو خوردی به هیچ عنوان دیگه اخرای شب شام نخوریا یجورایی همون فستینگ بحساب میاد