2777
2789
عنوان

عروسی دعوتیم چون چاق شدم خجالت میکشم برم🥺😢

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 67 پست
ومنی که چون لاغرم روم نمیشه برم

منم امروز رفتم کلی فیلر زدم موهامو کوتاه کردم رنگ کردم ک یکم لاغری صورتم حداقل از بین بره 🤐

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل همینه از یه مقدار به بعد حالت تهوع میگیرم بیشتر بخورم منه لنتی

عادات غذایی آدم از بچگی شکل میگیره شما از اول غذا کم خوردی و بدنت عادت کرده منم از بچگی مامانم بهم غذا زیاد میداد دیگه عادت کردم خیلی سختمه رژیم بگیرم

بخاطر وزن نمیرن عروسی آخه؟

اخه ممکنه بعدا پشت سرم بگن فلانی چاق شده 

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

پارسال این موقع دقیقا ۷۸ بودم 🥲واقعا چرا دوست داری چاق شی؟؟🙄 بگو لطفاشاید منم امید به زندگی گرفتم� ...

من قدم بلنده هرچقدر وزن بگیرم لاغرم باز ۱۷۲ ام میخام حداقل ۷۵ اینا بشم ولی دریغ از یه تغییر 

چون بنظرم اندام توپر و گوشتی جذاب تره تا اندام استخوونی .الان من ۶۰ ام واقعا اعتماد بنفس ندارم از لاغری پاهام پرانتزی نشون میده و با اینکه خیلی خوشگلم هیکلم ریدس🤦‍♀️

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
لباس تیره راسته باشه بدون چین گن سفتی هم بپوش اگر چند تا خواستگار توپ پیدا نشد

واقعا؟؟😂😂

مگه تپلا اینجوری جذاب میشن؟😂😂

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

عادات غذایی آدم از بچگی شکل میگیره شما از اول غذا کم خوردی و بدنت عادت کرده منم از بچگی مامانم بهم غ ...

دقیقا قبول دارم از بچگی کم میخوردم همش

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
مردم ایران فقط به صورت کار دارن تا هیکل

آفرین اینو درست گفتیا😂

یاد خودم افتادم آخرای بارداریم به ۹۵ رسیده بودم ولی چون صورت خوش آرایشی دارم هنوزم نگام میکردن بیرون🙁

بعدا فهمیدم بیشتر به قیافه اهمیت میدن تا هیکل

ولی خب خودم دوس نداشتم اون وزنی بمونم باریکی کمرم کلن رفته بود لعنتی باسن با کمرم یه خط صاف بود 

تا بعد ۳ سال برگشتم به وزن قبلیم واقعا تناسب اندام خییییلی اعتماد بنفس میده به آدم

درضمن ایشون دختر ۱۸ ساله هستن نبلید وزنشون بالا باشه پسرا دنبال دخترای توپرن یا ریزه

من قدم بلنده هرچقدر وزن بگیرم لاغرم باز ۱۷۲ ام میخام حداقل ۷۵ اینا بشم ولی دریغ از یه تغییر چون بنظر ...

عزیزم بیا وزنامونو عوض کنیم😂😂 قد منم فقط دوسانت کوتاه تره 

ولی من بااینکه همه میگن خوشکلم وقتی صورتم پر میشه دلم میخواد لاغر شه چون فکر میکنم اونطوری خوشکلترم

2810