2777
2789
عنوان

عروسی دعوتیم چون چاق شدم خجالت میکشم برم🥺😢

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم ایران فقط به صورت کار دارن تا هیکل

آره من صورتم لاغر هست بشدت   

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 

کاش منم چاق بشم هم قدیم ولی ۶۲کیلو ام.مادرشوهرم هی میگه زن اول شوهرم که دختر خواهرشه تپل و چاق و خوب بود ،ولی شوهرم میگه زینه با قد ۱۶۰ و هشتاد کیلو وزن عار بود و خوشم نمیاد از زن مکعبی طول و عرض یکی🙄

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

برو ولی لباسی بگیر که بهت بیاد 

من خودم تپلم تقریبا قدم ۱۶۲ وزنم ۷۰ ولی بازوهام چاقه 

دوست نداشتم برم چون هم سنو سالام همه لباسای کوتاه و جذب میپوشیدن و من نمیتونستم 

خلاصه که یه لباس پرنسسی مشکی کوتاه گرفتم با آستین بلند خیلی خوب شده 

بود اگه لباس مناسب هیکل خودت پیدا کنی خیلی عالی میشه

خودتو 

هیکلتو

سانت ب سانت قدتو

دوست داشته باش و ارایش کن و برووووو

قصدم‌ پیر‌ شدن‌ بود ! اما‌ به‌ پایت ،‌نه‌ ب‌ دستت 🥀- درد ها دادی ولی درمانی هنوز 🍂- می‌گفت: ترسی از کسی نیست، ولی احترام قشنگ‌ تره🌝- از رفتار آدم‌ها ناراحت نشو، آگاه شو🖤- به دور شدن نیاز دارم..دور شدن از خونه، خانواده، از دوست و آشنا از غم و دلتنگی از استرس و اضطراب، از آدم‌ها، واقعاً به یه دور شدن اساسی نیاز دارم🌕🖤|•••- گاهی وقتا لازمه اشتباه کنی تا ببینی کی کنارته!🎈 از قوانین زندگی: هرچی کمتر بدونی اعصابت راحت‌تره 🌀•ولی حالم یه جوریه که وقتی یکی ازم میپرسه مشکلت چیه نمیتونم بهش بفهمونم چی داره بهم میگذره، حتی نمیتونم برای خودم توضیح بدم🔸️- آدما رو نمیشه فهمید؛ هر کسی درون خودش یه آدم دیگس🙂چرا کنار بیایم وقتی میشه کنار بزاریم❓️شمام حس میکنین زندگی داره خیلی سریع پیش میره و سنتون الكی الكی هی زیاد میشه 🛌یکی از کدهای تقلب زندگی اینه که : تقریبا هیچکس به شما اهمیت نمیده، معدود آدمایی هم که اهمیت میدن در صورت بروز مشکل حاد تقریبا هیچ کاری جز غصه خوردن ازشون برنمیاد🥀 جدا مراقب خودتون باشید. مراقب جسمتون، مراقب ذهنتون، مراقب سلامت روانتون🌿.تو شلوغش نکردی، همه ما درجه های مختلفی از حساسیت رو داریم. اگه چیزی تو رو اذیت کرده یعنی برای تو اذیت کننده بوده و نیاز نیست بیش از حد توضیح بدی😊 یه چیزی بهت بگم عزیزم؛ هیچکس حق این رو نداره که قضاوتت کنه، چون هیچ کسی واقعا نمیدونه که تو چی کشیدی، اونا شاید جریان ها رو شنیده باشن ولی «اون حسی که تو قلبت احساسش کردی رو احساس نکردن🫂میدونم نمیخوای اینو بشنوی، ولی آدما به تو وفادار نیستن، به نیاز هاشون از تو وفادارن. وقتی نیاز هاشون تغییر کنه وفاداریشون هم تغییر میکنه.⏳️

غذا غذا غذا باید تا میتونی غذا بخوری

مشکل همینه از یه مقدار به بعد حالت تهوع میگیرم بیشتر بخورم منه لنتی

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢
آره من صورتم لاغر هست بشدت

مثلا اگه صد کیلو باشی صورتت هم خب مسلما تپل و بهتر نشون میده ،میگم چه خوشگله .‌بعد اگه لاغر باشی ، میگن زیاد به دل نمیشینه

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
چجوری چاق شدی؟کاش منم میتونستم چاق شم اگه توپر دوس داری وزنتو برسونی به ۷۵ یا ۸۰ عالیه

پارسال این موقع دقیقا ۷۸ بودم 🥲

واقعا چرا دوست داری چاق شی؟؟🙄 بگو لطفاشاید منم امید به زندگی گرفتم😂

من تنقلاتم زیاده ورزشم نکردم چاق شدم

یه صلوات مهمون دلم میکنی🥹❤️ کامنت منفی جواب نمیدم پس فکرنکن واسه من کامنت منفی گذاشتی و هیچی نگفتم حق داری نه جواب ابلهان خاموشیت😉‌ کاربری دست منو رفیق صمیمیمه😍

2810