خانوما آیا پیش دبستانی ۱و۲واجبه کسایی که بچه هاشون نرفتن پیش دبستانی تومدرسه خوب بودن تو درساشون؟میگن مدرسه ها اگه بچه به پیش دبستانی نره قبول نمیکنن ثبت نام کنن بچه رو یعنی الزامیه بچه به پیش دبستانی بره تا ثبت نام کنن
پیش ۲ اجباری نیست اما الزامیه. من دخترم رو فقط پیش ۲ فرستادم و فکر میکنم واقعا لازم بود. چون قانون مندی و تعامل با بچه های دیگه رو یاد میگیرن و تووو مدرسه راحت ترن. مدارس خوب هم ترجیح میدن کسانی رو ثبت نام کنن کهپیش رفتن
بله باید بره من پسرم پیش دو هست یک رو نفرستادم اضافیه ولی اگه نفرستین سه ماه تعطیلات را باید بفرستین بره چون مدارس قبول نمیکنن ولی در کل از اول ثبت نام کنین بهتره
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پیش ۲ اجباری نیست اما الزامیه. من دخترم رو فقط پیش ۲ فرستادم و فکر میکنم واقعا لازم بود. چون قانون م ...
منم میخوام پسرمو ثبت نام کنم ومتولد نیمه اول ۹۹ هستش امسال فک کنم باید به پیش اول بره موندم ثبت نام کنم یانه باباش میگه زوده به بچه ظلم میشه ولی احساس میکنم نیازداره بره تواجتماع
اگر وقت آزاد داری و مایل هستی»» کار آنلاین همکاری در فروش««
محصولات پوست و مو. را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️
🙋🏻♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️
💌روبیکا @s_vhd62 📩
🙋🏻♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو 🛍️ فروشنده قوی =مصرف کننده قوی