2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه دست خودته به زور میبردنت

والا اگه دفترچه پست نکنی که کاری نمیکنن فقط مشمولی

اگه پست کنی و فرار کنی اگه بخوای برگردی پادگان دادسرا نظامی میکنن که بعدش اضاف یا جزای نقدی

اونم نه بابات فرار اول

والا اگه دفترچه پست نکنی که کاری نمیکنن فقط مشمولیاگه پست کنی و فرار کنی اگه بخوای برگردی پادگان داد ...

من سر در نمیارم فقط میدونم اجبار اجباره سربازیم اجباریه حالا هم که نمیشه کاریش کرد ۲ سال از زندگیت رفته برای پشیمونیم دیره

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
حالا مثلا سربازی نمیرفتی چه کاری میکردی؟دانشجو بودی شاغل بودی؟!!!

خب لیسانس مهندسی مکانیک گرفتم و شغلمم ربطی به کارت پایان خدمت نداره و ازاده

بیمم که هستم تامین اجتماعی هر ماه پول میدم

من سر در نمیارم فقط میدونم اجبار اجباره سربازیم اجباریه حالا هم که نمیشه کاریش کرد ۲ سال از زندگیت ر ...

اخه رفیقم ۸ سال ازم بزرگ تره سربازیم نرفته داره مثل من کار میکنه البته نمیدونم لیسانس داره یا نه

من مثلا با کار بیرونم بیشتر در میاوردم اخه تو خدمت به مجردا ۳ تمن ۴ تمن بیشتر نمیدادن من بیرون خعلی بیشتر درمیارم

خب لیسانس مهندسی مکانیک گرفتم و شغلمم ربطی به کارت پایان خدمت نداره و ازادهبیمم که هستم تامین اجتماع ...

اگه کاری داشتی واقعا سربازی رفتنت خیلی زور بوده وتلف کردن عمر بوده واقعا

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اخه رفیقم ۸ سال ازم بزرگ تره سربازیم نرفته داره مثل من کار میکنه البته نمیدونم لیسانس داره یا نهمن م ...

الان پشیمونی سودی نداره که غصه شو نخور

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون