هیچ فرقی که نکرد هیچ،سر قیمت سرم کلاه گذاشتن و چیزی ک باهم طی کرده بودیمو قشنگ دو برابر گرفتن
و خب من میخواستم ی کم ب چشم بیاد که خب تغییر خاصی نکردم😑
اگه قصدشو دارین ک بکنین و تهرانین دست کم هرجایی رو انتخاب کردین مطمئن شین اینجایی ک من رفتم نباشه.
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قرار بود ۱۸۰۰ بگیره طبق چیزی ک طی کردیم،دکتر زد زیرش گفت ۳۶۰۰باید بدی
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
قرار بود ۱۸۰۰ بگیره طبق چیزی ک طی کردیم،دکتر زد زیرش گفت ۳۶۰۰باید بدی
پولی نیس ک
اشکالی نداره
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم