2777
2789
عنوان

به شهیدابراهیم هادی متوسل شدم وواسطه شدوحاجتموداد

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 40 پست
خدا رو هزار مرتبه شکر♥تو چندمین روز حاجت گرفتین؟؟

همون اواسط ماه

میدونم خونه ساختن ممکنه ولی سخت بود براما

ی اتفاق های خیلی عالی افتاد برامون معجزه رخ داد واقعا ک تونستیم درستش کنیم🌿

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا حاجت منم دعا کنین لطفا

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
2805
همون اواسط ماهمیدونم خونه ساختن ممکنه ولی سخت بود برامای اتفاق های خیلی عالی افتاد برامون معجزه رخ د ...

چطوری حاجت غیر ممکنه گرفت چی نذر کرد؟ 

با صدتا سلام ولعن خوندی شما؟ زمان ومکان مشخص؟

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689
این دیگه شرکه....فقط از خدا کمک بخواه ن بنده خدا

یعنی  یعقوب و فرزندان حضرت یعقوب مشرک بودن؟ 

و پیامبر و خود خدا هم مشوق مشرکی؟؟

چون توسل بارها تو قرآن اومده

فرزندان حضرت یعقوب به واسطه گناه زشتشون زرنگی کردن و از پدر مقربشون خواستن براشون از خدا طلب استغفار کنه 

و خدا درجایی دیگه به پیامبر میگه دعای تو در حق بقیه گیراست

یا میگه اگه حتی تو‌هم دعا کنی من مسخره کننده رو نمیبخشم و ... 

اینا همه نشون میده توسل شرک نیست

توسل یعنی واسطه قرار دادن برای سریع تر حل شدن مشکلت 

چون ما به واسطه گناهامون حاجت هامون ممکنه با تاخیر برآورده شه

در هرصورت شما آزادی از خدا بخوای یا با واسطه از خدا بخوای 

حسبی الله ❤
چطوری حاجت غیر ممکنه گرفت چی نذر کرد؟ با صدتا سلام ولعن خوندی شما؟ زمان ومکان مشخص؟

مشکلشو نمیگم

توسایته

میخونه دلش میشکنه ولی خیلی غیر ممکن بود

خیلیییی

دکترا امید نداشتن

خودشم امید نداشت

۱۲هزار صلوات ب نیت شهیدجاوید فرستاد و حاجتش گرفت 

یعنی یعقوب و فرزندان حضرت یعقوب مشرک بودن؟ و پیامبر و خود خدا هم مشوق مشرکی؟؟چون توسل بارها تو قرآن ...

بیخیال دعوا میشه

من برااونایی ک باور دارن گفتم

همون اولم گفتم اگ باور ندارید نیاید تو تاپیک لطفا

ممنونم از درکتون

اجی تو دلت پاکهمیشه برا اینکه عشقم برگرده برام دعا کنی اسمم هانا

بیخیال حتما ی حکمتی توشه ک رفته

امیدوارم ب ارامش برسی و ادم خوب خودتو پبداکنی

یعنی یعقوب و فرزندان حضرت یعقوب مشرک بودن؟ و پیامبر و خود خدا هم مشوق مشرکی؟؟چون توسل بارها تو قرآن ...

من خودم فقط از خدا میخوام...کاری ب پیامبرا ندارم...اونا هم از خدا میخواستن....منظورم خواسته ها باید از خدا بخواهیم ن بنده خدا...حتی ب رئیس شرکتون نباید رو و التماس کرد

من خودم فقط از خدا میخوام...کاری ب پیامبرا ندارم...اونا هم از خدا میخواستن....منظورم خواسته ها باید ...

شما معنی واسطه رو فکر کنم هنوز نمیدونی ما اگه شهیدی رو واسطه میکنیم پیش خدا یعنی از اون شهید میخوایم بخاطره پاکی‌شون بخاطره اینکه خدا حرف ایشونو زمین نمیزنه حاجت مارو از خدا بخواد 

در اخر همه چی ب خدا ختم میشه

مینا قری هستم

نگفتین چطوری خوندین

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689
2810