2777
2789
عنوان

نمایشگاه لوازم تحریر

684 بازدید | 0 پست

درود کاربران گرامی ، بخصوص مادر پدرهایی که با این گرونی کمرشکن تو فکر خرید لوازم تحریر و کیف مدرسه برای گل پسر گل دختراشون هستن .

عجله نکنید . هر سال نزدیک سال تحصیلی ، یکسری نمایشگاه در نقاط مختلف تهران برگزار میشه و همینجور شهرستانها .

مکان هر سالش طبق روال در تهران 1- پارک گفتگو 2- سالن حجاب 3- پارک حکیمیه 4- بوستان ولایت ( پادگان قلعه مرغی ) بوده . یا اینکه کلا این چهار مکان تبدیل میشه به یک مکان " مصلی  امام خمینی تهران " تکرار میکنم " مصلی امام خمینی تهران  " 

پس لطفا اخبار دنبال کنید . دوباره تکرار میکنم یا در اون چهار نقطه که ذکر شده یا فقط در مصلی امام خمینی تهران  برگزار خواهد شد . اجناس با کیفیت ایرانی بقیمت رسیده .

هیچ عجله نکنید الکی تو این شلوغی بازار تهران نروید یه گوشی و کیف پول و چهار تا اشتباه کارت کشیدن  و کم زیاد شدن جنس گردنتون گذاشته بشه .

بنده هم طبق روال هر سال اطراف نمایشگاه بصورت سیار خواهم آمد . 

چون امکان اجاره غرفه ندارم و فقط دوتا محصول دارم برام صرف اقتصادی نمیکنه .

داخل سایت دیوار آگهی دارم . بصورت چرخشی تو محله های مختلف اگهی میکنم و هم می تونید تشریف بیارید بالا سر جنس بخرید هم می تونم تحویل بدم درب منزل تون .

شماره تماس : 09123545983

* توجه کنید این دو محصول بنده یعنی مداد مشکی و خودکار تقریبا جایی عرضه نمیشه یا اگرم جایی دیدین خودم پخش کردم و مشتری بنده هستن . ولی خوب با سود بهتون میدن .

مداد مشکی اّدِل ترکیه مدل فلش قیمت بنده : 9.000 تومان 

خودکار کلارو جوهر ژل  آبی قرمز  قیمت بنده : 6.000 تومان

این قیمتهای خرید مغازه و فروشگاهها هست که خدمتون ارائه میکنم .

بسته های مداد 72 عددی است . بسته های خودکار 50 عددی (38 خودکار آبی 12 خودکار قرمز) 

شماره تماس دوباره تکرار میکنم : 09123545983

واتساپ تلگرام رو خط فعال هست .

**** هر مدادی خریدین فقط سعی کنید جنس مداد چوب باشه چون مدادی که جنسش مواد باشه باعث خراب شدن مداد تراش گل پسر و گل دخترتون میشه . گلهای شمام مثل منو شما تراش معمولی و ساده ندارن مثل زمان مدرسه خودمون !!! یا مخزن دار یا رو میزی که حداقل الان 100 تا 200 و بعضی مدلاش گرونتره . باعث میشه تراش خراب بشه و کند بشه . شما ضرر میکنی .....

https://basalam.com/pensopencils/product/15745388 https://basalam.com/pensopencils/product/15745616