2777
2789
عنوان

تو قنادی کار میکنین👀🍰🧁

118 بازدید | 10 پست

کسی هس اینجا تو شیرینی فروشی نان فانتزی باشه؟؟

برا فروشندگی کارای دیگه

سخته؟

من پیدا کردم یه هفته ساعت ۷ صب تا ۳ ی هفته ۳ تا ۱۱ شب نزدیک خونمونم هس ماهی ۷تومن دلی گف بعدا بیشترم میشه در هفته یک روزم آف هست ولی میگن سخته یکم

چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍

من بودم اگر بتونی کنترل بکنی نخوری که چاق نشی

خوبه باحاله😁

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوبهشهر ما فروشندگی لباس فروشی از ۸ صبح تا ۹ شب یکسره ماهی ۳ تومن

طرف ما هم ب اونایی ک تو لباس فروشی کار میکنن ماهی ۴ونیم میدن.

خداییش خیلی کمه

چشم‌دنیا‌بشود‌کور،تو‌مستانه‌برقص🍃🤍

خیلی خوبهشهر ما فروشندگی لباس فروشی از ۸ صبح تا ۹ شب یکسره ماهی ۳ تومن

وااا..کجایی؟مطمئنی؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

وااا..کجایی؟مطمئنی؟

سمت ما هم یکی بود من خواستم برم متاسفانه نیرو گرفتن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

اره شکمو هستم ولی تو محیط کار باید جلو خودمو بگیرم😂

من دوست داشتم خوبه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

شهرستانبله مطمئنم

والا منم شهرستانم ولی اینقدر کم نمیگن..حداقل ۶ تومن هست