2777
2789
عنوان

جنینم بریچه ولی درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 26 پست
سونو رفتی ؟شاید چرخیده

نه نچرخیده بهم وقت سزارین دادن۲۲ام

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 
بریچ رو صبر نمیکنن به درد برسهسزارین میشه

خواهرمو اولین بچه اش بود دکتر نامه سزارین بهش داد بچه بریچ بود ولی اونا گفتن سزارین نمیکنیم تا ۳۹هفته بعد خواهرم یهو کیسه ابش پاره شده ودرد گرفته شدید بعد سزارینش کردن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرمو اولین بچه اش بود دکتر نامه سزارین بهش داد بچه بریچ بود ولی اونا گفتن سزارین نمیکنیم تا ۳۹هفت ...

میخواستن دولتی برن جایی که بیمارستان پزشک خودشون نبود؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
زایمان میکنی یامیگن بروخونه دردت بیشترشدبیا

اخه جنین بریچ هست پس سزارین نمیکنن؟

❤مرسی که برام دعاکردیدمن بامعجزه خداباردارشدم و۲ماهه هستم برام دعاکنیدسالم به دنیابیارمش👈👈👈قلب بچم تو۳ماهگی وایسادومجبورشدم سقط کنم خیلی بدبودخیلی😭دعاکنیدخدابهم یه بچه سالم وصالح بده خیلی 
نه نچرخیده بهم وقت سزارین دادن۲۲ام

استراحت کن 

به دکترت زنگ بزن بگو انشااله خیره 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

میخواستن دولتی برن جایی که بیمارستان پزشک خودشون نبود؟

بله دولتی رفتن ولی خب دکترش وقت داده واسه سزارین اونا گفتن حتا اگه کمی درد داری طوری نیس تا۳۹ صبرکن اگه دیدی دردت شدید شد بیا بعد هنوز به ۳۹نرسیده کیسه ترکیدو..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احساس برگشت نداشتی اخرین سونوگرافیت هفته چندت بود بازبرو نواردردبگیر دکترمامابیمارستان بهت مشورت مید ...

چرادیشب احساس کردم چرخید

بله دولتی رفتن ولی خب دکترش وقت داده واسه سزارین اونا گفتن حتا اگه کمی درد داری طوری نیس تا۳۹ صبرکن ...

دولتی اینجوریه

مخصوصا اگر پزشکش اونجا نباشه

میذارن بیچاره زائو اول درد بکشه

وگرنه بریچ خیلی خطرناکه به درد برسه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چرادیشب احساس کردم چرخید

خوب مطلع نکن بیمارستان هفته چندپرونده زایمان درست کردی 

اگه دردت قابل تحمل نیست برو حتما نزارنصف شب دردت اوج بگیردکترهای شیفت بیمارستان خسته باشن دهانه رحمت احساس بازشدن داری 

دولتی اینجوریهمخصوصا اگر پزشکش اونجا نباشهمیذارن بیچاره زائو اول درد بکشهوگرنه بریچ خیلی خطرناکه به ...

اره خیلی زایمان بدی داشت حالا اسی رو نمیدونیم بیمارستان خصوصی یا دولتی میخاد بره بلأخره شاید درد زایمان گرفته باید پیگیری کنه قبل اینکه شدید بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرادیشب احساس کردم چرخید

۳۷ بعیده بچرخه ها

اگر دردا گنگ هستن و دائم خطری نیست

اگه نبض دار شدن و هی گرفت هی ول کرد بدو دکتر