2777
2789

دوس پسر من مشکل ناباروری داشت و حالا بعد از آزمایش و یه سری درمانا اوکی شده

زنگ زد بهم خبر داد 

گفت اولین ادم به تو گفتم و خیلی خوشحال بود 

من وقتی این مسأله بچه دار نشدنش رو فهمیدم دیگه کلا سرد شدم ازش و اون کلی دلش شکست ، به هر حال مریض محسوب می‌شد و باید عمل هم میکرد ولی نتونستم بمونم  

الان زنگ زد گفت و من خوب نه میخام باهاش برگردم به رابطه و نه اینکه میخام در این حد بی تفاوت باشم (شایدم خاستم برگردم یک درصد، دو دلم کمی بستگی به اون داره که چقدربخاد تلاش کنه بازم برام )  

برای همین خاستم یه چندتا از شیرینی هایی که خودم درست کردم بفرستم واسش در خونش با یه یادداشت کوچولو که بخاطر سلامتیش خوشحالم. سورپرایز شه. این مشکلش رو کسی نمیدونه فقط منم حتی خانوادش نمیدونن آدم تنهایی هست. حس میکنم پایان رابطه پایان آدم بودن من نیست . (فقط بخاطر اینکه مریضه میخام دلشو شاد کنم)  

به نظرتون اینکارو بکنم ؟ 

کاربری دست ٣ نفره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه آدم خوبی بوده و صرفا بخاطر این موضوع باهاش سرد شدی ،این نشون میده شما عاشقش نبودی و دوست داشتنت ظاهری و مشروطه

پس بیشتر از این خود واقعیت رو نشون نده با فرستادن شیرینی و چراغ سبز باز هم داری شرط میذاری که اگرررر تلاش کنه برام من برمیگردم...

دلش رو شکستی به گفته خودت و بنظرم رابطتون تمومه و حتی برای رضای خدا هم دورو برش نرو لطفا

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
اون به ترحم تو نیازی ندارههمین که ولش کردی خودش به قد کافی سورپرایز بزرگیه براش.تو سختی کنارش نبودی ...

ترحم نمیکنم خوب بچه برام مهم بود شما میتونی به پای کسی که بچه دار نمیشه بمونی منم حق انتخاب دارم ولی دلیل نداره ازش بدم بیاد 

کاربری دست ٣ نفره
به نظرم من اگه حداقل ۵۰ درصد میخوای برگردی شیرینی بفرست وگرنه الکی امیدوارش نکن بعدا بیشتر ناراحت م ...

آخه ببین کلا ٩٠ درصد مشکلات رابطمون از سمت اون بود من اوکی بودم همه جوره تلاش می‌کردم دیگه اون مشکل هم تیر آخر بود 

کاربری دست ٣ نفره

وقتی تو سختی ازش سرد شدی 

بهتره کلا بیخیالش بشی 

بعدها بازم مشکلاتی پیش میاد و میخوای کنار بکشی و کنارش نباشی 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
ترحم نمیکنم خوب بچه برام مهم بود شما میتونی به پای کسی که بچه دار نمیشه بمونی منم حق انتخاب دارم ولی ...

نه ازش بدت نمیاد آپا دوست داشتنت مشروطه 

شما از اون مدل هایی هستی که بعدها از شوهرت هم جدا میشی اگه بچه دار نشه و ...

بنظرم هیچ کاری نکن ،اون پسر بهت نگفته که تو خوشحال بشی یا دلت براش بسوزه 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
آخه ببین کلا ٩٠ درصد مشکلات رابطمون از سمت اون بود من اوکی بودم همه جوره تلاش می‌کردم دیگه اون مشکل ...

پس به نظر من نفرست . بزار اگه خودش خواست بیشتر میاد سمتت. همون تلفنی و پیام کافیه