2777
2789
عنوان

پسرا با اونی که قصد ازدواج دارن رل میزنن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 23 پست
پس قانون تعیین نکنید لطفا.

چی میگی چ ربطی من حرفیو زدم که عین حقیقت بود و واقعیت بود !!!

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   
پس قانون تعیین نکنید لطفا.

بنظرت پسری که از اول ازت رابطه بخواد و باهاش رابطه داشته باشی تا تهش باهات میمونه ؟؟ بخوادت اول تورو مال خودش می‌کنه 

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرت پسری که از اول ازت رابطه بخواد و باهاش رابطه داشته باشی تا تهش باهات میمونه ؟؟ بخوادت اول تورو ...

تورو مال خودش کنه منظورت ازدواجه؟ اگه اره که شاید اصلا شرایط ازدواج تا سالها فراهم نباشه دیگه نباید اصلا با کسی دوستش داری رابطه داشته باشی؟ چی بگم والا نظرته دیگه. 

تورو مال خودش کنه منظورت ازدواجه؟ اگه اره که شاید اصلا شرایط ازدواج تا سالها فراهم نباشه دیگه نباید ...

منظور شما از رابطه چیه ؟ منظور من رابطه جنسی بود نه عاطفی رابطه عاطفی رو منم دارم اما همینش هم خوب نیست آره 

اما رابطه جنسی نه اصلا نباید داشته باشی 

منظورم منم جنسی بود. به هرحال هرکسی اختیار بدن خودش رو داره.

منم کاری به بقیه ندارم اما اینکه رابطه جنسی رو انقد مهم کردن بنظرم اشتباهه آدم بدون رابطه که نمیمیره

آره باشه اما به وقتش 

منم کاری به بقیه ندارم اما اینکه رابطه جنسی رو انقد مهم کردن بنظرم اشتباهه آدم بدون رابطه که نمیمیره ...

برای بعضی‌ها واقعا مهمه. ولی بله موافقم هرچیزی به موقع خودش. قاعدتا هیچ آدم عاقلی بعد از مثلا 2 هفته آشنایی رابطه جنسی برقرار نمیکنه. 

برای بعضی‌ها واقعا مهمه. ولی بله موافقم هرچیزی به موقع خودش. قاعدتا هیچ آدم عاقلی بعد از مثلا 2 هفته ...

نظر هر کسی محترمه اما نظر من اینه که حتی بعد دو سال رابطه هم قبل ازدواج نباید باشه من خودم پنج سال باهاش بودم بدون هیچ رابطه ای 

آره رابطه مهمه اما نه اینکه آدم از راه خدا بی راه بشه واقعا کجا داریم میریم ما هیچکس به گناه و کفر اهمیت نمیده

نظر هر کسی محترمه اما نظر من اینه که حتی بعد دو سال رابطه هم قبل ازدواج نباید باشه من خودم پنج سال ب ...

البته باید به نکته توجه داشت که خیلی‌ها فقط بخاطر نیاز عاطفیشون قرار نمیذارن و هدف هرکس از قرار گذاشتن میتونه فرق داشته باشه. 

این دیگه برمیگرده به اعتقادات هرکس. من به شخصه عین شما فکر نمی‌کنم ولی همینطور که گفتید نظر هرکس پیش خودش محترمه.