2777
2789
عنوان

رتبه داغون امسالم

398 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها حالم خراب و داغونه میدونم همگی رتبه هامون بد بود بد کلمه خوبی نیست افتضاح بود خصوصا منطقه ۲ من رتبه ام ۳۸ هزار منطقه ۲ و ۹۰ هزار کشوری شد احتمال قبولی چه رشته هایی تو آزاد و سراسری دارم خواهشا بگید تراز کل ۷۱۲۳ امسال معادل چند پارسال بود اونطوری که تحقیق کرده بودم پارسال این تراز ۲۸ هزار تا ۳۰ هزار منطقه میداد اما الان اینو داد خواستید این زیر شما هم رتبه هاتون رو بگید و بگید چند نتظار داشتید چند داده

دوازدهم تجربی سما ارومیه معدل 19/57

بیوت دا  

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزاد علوم آزمایشگاهی و بهداشت ها و بزن

شاید بیاری

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

درکت میکنم،

منم خسته شدم دیگه ورودی دوازدهمم بخدا بار روی دوشم خیلی زیاده نمی‌دونم دهنمو وا کنم به کی بگم 

ترمیم یازدهم و نهایی دوازدهم و دوتا کنکور توی سال و نمی‌دونم بخدا نمی‌دونم جونم بالا اومده.

بنظرم آزاد میتونی بری ، بعضی رشته هارو دولتی میتونی بری

مدد کاری اجتماعی میتونی بری،کاردانی ،و علوم آزمایشگاهی و هوشبری اینا رو میتونی بری فکر کنم

چرا مگه بیوم چشه (خنده)

نه میگم پروفت با بیوت تضاده اقایی ولی حیف سمایی  

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
درکت میکنم،منم خسته شدم دیگه ورودی دوازدهمم بخدا بار روی دوشم خیلی زیاده نمی‌دونم دهنمو وا کنم به کی ...

من سال اول پشتم بود امسال اگه پشت بمونم میشه سال سوم کنکورم

دوازدهم تجربی سما ارومیه معدل 19/57
اسم دبیرستان یازدهمم سما بود

لعنت بت فک کردم سمایی گفتم چطور آقایی ولی سمایی  

من سال اول پشتم بود امسال اگه پشت بمونم میشه سال سوم کنکورم

عیبی نداره فدای سرت مبادا بخاطر این نظام آموزشی به درد نخور غصه بخوری ،نشد دیگه ...

تمرکز کافی نداشتی استرس داشتی طبیعیه 

انشالله بهترینا نسیبت میشه دقت کن امسال انتخاب رشته کنی پیش ی مشاور عادل ،اگه منطقه سه باشی رشته هایه زیادی میتونی بری 

2810