2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این دوسال رشد کرده دختر تون ؟؟ متولد کدوم سال هست ؟؟ این دارویی که میخای استفاده کنید ایرانی هست ...

اره رشد کرده اول که پریود شد کوتاه تر بود 

خارجیش اگر خوبه اونو میگیرم فقط نتیجه بده

سآل ۹۰ هست عزیزم

دختر کوچیک من هم متولد ۹۰ هست تقریبا قد خود شما و همسرتون ، تقریبا مشابه ماست . فکر کنم الان دیره بازم متخصص غدد ببرین .چون من چن سال پیش  دخترموبردم گفت واسه ما  دیره . ما یه مدت ، آمپول سیناتروپین ایرانی  گرفتیم ولی حقیقتا بعدش الان تو یخچال هم یکی دوتا مونده  دخترم استفاده نکرد و حالا بخام‌بگم راضی بودم یا نه ؟؟ میگم بچه خودش رشد طبیعی بکنه بهتره و اصلش ژنتیک هست و اگه دخترتون حرف گوش کن باشه تغذیه و ورزش بهتر مثمر ثمر می‌تونه باشه تا دارو‌. 

دختر کوچیک من هم متولد ۹۰ هست تقریبا قد خود شما و همسرتون ، تقریبا مشابه ماست . فکر کنم الان دیره با ...

من به محض پریود شدن دخترم با دکتر دهقان متخصص غدد کودکان صحبت کردم گفت نه دیگه فایده نداره و فلان و بهمان تو همون بازه زمانی با شرایط مشابه بچه دخترخالم پریود شد و اونا استفاده کردن و نتیجه گرفتن و پریود رو به تعويق انداختن 

با اینکه دکتر دهقان دکتر حاذقی هست ولی بنظرم به آموزه های کتب درسیشون اکتفا کردن و خوب من این ضرر رو متحمل شدم که دخترم قدش کوتاه موند حالا یکی از دوستانمون که خودشون پزشک هستن برای دخترش امپول و تزریق کردن با اینکه ۱ ساله پریود شده و نتیجه خیلی خوبی گرفتن ولی بازم دودلم

من به محض پریود شدن دخترم با دکتر دهقان متخصص غدد کودکان صحبت کردم گفت نه دیگه فایده نداره و فلان و ...

واسه ما گفت عادت ماهیانه عقل انداختن دیره . ولی خودم تو مطب بچه هارو می‌دیدم که از سن ۶ اینا آورده بودن . ولی همسر من از اول مخالف بود می‌گفت این تیپ داروهارو، ورزشکاران بیشتر استفاده میکنن برا عضله سازی و.....من خودم تو یه جا خوندم اگه اون آمپول باعث رشد قد نشه باعث چاقی و استخوانبندی درشت میشه . حالا دختر کوچیک من حدودا ۶۲ کیلو هست واستخوان درشت و ...ولی دختر بزرگم ۴۸ کیلو و استخوان ظریف و....

واسه ما گفت عادت ماهیانه عقل انداختن دیره . ولی خودم تو مطب بچه هارو می‌دیدم که از سن ۶ اینا آورده ب ...

یعنی دختر بزرگتون که چند بار تزریق داشته مشکلی نداشته خدا روشکر درسته؟

با اینکه دکتر دهقان دکتر حاذقی هست ولی بنظرم به آموزه های کتب درسیشون اکتفا کردن و خوب من این ضرر رو ...

به هر حال اگه اینطوره ، نمی‌دونم اون دکتر دوستتون کی هست ؟؟ پیش اون ببرین . بنظرم شما بهتره پیش یه یا دو دکتر دخترتون رو  ببرین و ببینین چی میگن .ان شا...که خیر باشه تلاشتون رو بکنین که بعدا ، افسوس نخورین که چرا پیگیر نبودین هر چند که اول و آخر با هر قدی ، خدا شانسشون رو زیاد بکنه  که اصلش بنظرم اونه .