2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار میشه بیاین😢

189 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

من سابقه افسردگی  و وسواس فکری دارم

خوب شدم و اقدام به بارداری کردیم

الان ۷ هفتمه

از وقتی فهمیدم باردارم حالت نگرانی و وسواس فکری اومده سراغم

مثلا این  به این فکر می‌کنم که با وجود بچه نمیشه آدم حالش خوب باشه و لذت ببره 

با اینکه عااااشق بچه بودیم و کلی براش تلاش کردیم.

یکم دچار افسردگی شدم

این فکرا به خاطر وسواس و افسردگیمه؟ واقعیت نداره درسته؟

یعنی میخوام بدونم بچه دار شدن چه تاثیری توی حالتون داشته

نیست نشانِ زندگی تا نرسد نشانِ تو...💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی ب بچه داره من بچم ۲۴ ساعتی تایممو گرفته نق نقو و گریالو ولی دختر عموم پسرش از پسر من ۴۰ روز بزرگتره بعد زایمانش ارتودنسی کرد الانم نوبت عمل دماغ داره تا الان ۳ بار مسافرت رفته گردش مهمونی من یسره خونم حتی بزور وقت میکنم ی ارایشگاه برم  سعی کن تو بارداریت اروم باشی بدون استرس و عصاب خوردی تابچت اروم باشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

سلام منم اوایل بارداریم افسردگی و وسواس فکری گرفتم رفتم مشاوره و خیلی از خدا خواستم کمکم کنه و خداروشکر حالم خوب شد این افکار به خاطر بهم ریختگی هورمون هاس اصلا واقعیت نداره، هورمون هات به تعادل برسه از همون وقتی که تو شکمته دیوونش میشی

فقط از الان بری مشاوره خیلی بهتره چون ممکنه ادامه دار بشه و خدایی نکرده افسردگی بعد زایمان بگیری

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
سلام منم اوایل بارداریم افسردگی و وسواس فکری گرفتم رفتم مشاوره و خیلی از خدا خواستم کمکم کنه و خدارو ...

ممنونم عزیزم چشم میرم ان شاءالله البته فعلا که استراحت مطلقم چون لک دارم دکترم اوکی بده میرم❤️

نیست نشانِ زندگی تا نرسد نشانِ تو...💕

اسی حلال کن تروخدا میشه برام دعا کنید امروز اتفاق بدی نیفته خبری که میخام برسه بهم حالم خیلی بده 😭💔

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢