یـyarـارا مدیر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 84 عنوان روش لاغری من بدون هیچ عوارضی | مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 33 پست کیا مثل من ناامیدن وهر راهی رو رفتن ونتیجه نداده یا اگه نتیجه داده موقتی بوده بیاید تا راه حلشوبگمتون 1403/06/11 | 10:57 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی_آکواریومی عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3189 هربار حس کردی دهنت بدمزست یانیاز به خوردن چیزی داری درحد کم میوه بردار یا چای سبز بخور صبح خیلی بهتر ... ممنونهفته ای چندکیلو کم کردی؟
یـyarـارا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 84 ممنونهفته ای چندکیلو کم کردی؟ من هفتگی خودمو وزن نکردم چون معتقدم ممکنه توروحیم بخوره وشل کنم به همین خاطر هر ده بیست روز وزن میکردم
یـyarـارا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 84 مرسی که تجربه ات را گفتی عزیزم خیلی انرژی خوبه و اینو کسایی که مثل من و شما چاق هستیم مدرک می کنیم ... عزیزم منم باوزن بالا باردارشدم پیشنهادم اینه تاوزنت نیومده پایین باردارنشی من که دچار دیابت بارداری شدم وکلی مسئله دراومد خیلیم چاقتر شدم اگه عقل الان روداشتم اول وزنمو پایین میاوردم بعد باردارمیشدم
یـyarـارا مدیر استارتر عضویت: 1401/05/02 تعداد پست: 84 توی وزن های بالا کاهش وزن سریع ترههی کمتر بشی کاهش هم کمتر یا صفر میشهمن ۷۰ ام میخوامبشم ۶۰ اما غذا ... میتونی از پزشک تغذیه کمک بگیری خیلیا رودیدم رفتن ونتیجه گرفتن