2777
2789
عنوان

کسی اینجا دیابت بارداری داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 21 پست
نه غربالگری جداس پس یعنی قندتون خوب دونسته که هیچی نگفته رعایت کنی انشاالله بسلامتی بگذره

نه گفت بالاس صد ناشتا خودت رعایت کن.اون شیش ماهگی می‌فرسته تست قند سه مرحله ای .فکر کنم آخرای بارداری قند مهم تره

من متأسفانه هر یه ساعت بیش ازحد گشنه ام میشه طوری که بدنم ضعف میکنه حالت تهوع میگیرم بنظرت عوارض دیا ...

عزیزم از عوارض بارداری هم میتونه باشه قند خون اگه پایین باشه ضعف واینا میگیری ولی اگه بالا باشه تهوع وحالت گُر گرفتگی داری سعی کن اجیل استفاده کنی که قند خون رو بالا نمیبره به هیچ وجه 

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان زایمان کردی بچتون خوبه شما چی قندتون رفت دیگه نرمالی

اره ماشالله دیگه ۲سالش داره تموم میشه خودمم همون روز زایمان تموم شد دیابتم  نرمال نرمالم شکر خدا۲ساله البته باعث درشتی بچه میشه دیابت با اینکه ۳۴ هفته بدنیا اومد۲/۵کیلو بودیعنی ازهمه بچه های ۸ماهه درشت تربود کسی فک نمیکرد که زود متولد شده 

اره ماشالله دیگه ۲سالش داره تموم میشه خودمم همون روز زایمان تموم شد دیابتم نرمال نرمالم شکر خدا۲سال ...

ممنونم که تجربه هات به اشتراک میزاری ببخشید زیادی سوال میپرسم میشه بگی چرا تو ۳۴هفته زایمان کردی

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم که تجربه هات به اشتراک میزاری ببخشید زیادی سوال میپرسم میشه بگی چرا تو ۳۴هفته زایمان کردی

خواهش میکنم عزیزم،هفته۲۸بارداری نشتی کیسه اب وآمینوشور مثبت دوماه بستری شدم تا به هفته۳۴ رسوندم تهشم زایمان چون دیگه نگه داشتن بیشترش خطری بود ولی شکر خدا بخیر گذشت

خواهش میکنم عزیزم،هفته۲۸بارداری نشتی کیسه اب وآمینوشور مثبت دوماه بستری شدم تا به هفته۳۴ رسوندم تهشم ...

خداروشکر انشاالله همیشه شما وبچه ات سلامت باشین

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40