2777
2789

مدرسه خودش بهتون میگه

معمولا کانال میزنن اطلاع میدن

ی روز قبل جشن شکوفه هاس

حالا ممکنه زودتر هم اون جشن رو بگیرن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که از پسرم مطمئنم حریف همه ست🤣تو خونه پدر منو درآورده🤕

پسر من ریزه میزه س 

پیش دبستانی ام از سرسره افتادپایین جلو پیشونیشو بخیه زدیم 

اصلا نگم برات چقد اذیت شدو اذیت شدم 😒

شوهرمم بهم میخنده میگه خیلی سخت گرفتی

شوهر من بدتر بود.اول موافقت نکرد و گذاشت دولتی. خودش دید چه افتضاحیه، درشون اورد گذاشت خصوصی. حالا  به حرفم رسیده و   از  هزینه بالاشون اعتراضی نداره و    میگه می ارزه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خوشبحالت وای من دولتیه خیلی میترسم واقعن دوره بدی شده😵

عزیزم   خیلییی بد شده.   البته مدرسه تا مدرسه فرق داره.ولی کل مدارس دولتیه شهر من افتضاحن!  ولی شهر دیگه ای که اجیم هست میگه عالی هستند.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
وضعش چجوری بود؟هزینه ماهانه خصوصیتون چقده الان؟

شهر من مدارس دولتی ش افتضاحن. جنوبیم.   بچه مدام  کتک خورده و داغون میاد خونه،معلما وحشی بی نزاکت بی حوصله، معاون های اقا مدام   کشیده میزدن توصورت بچه ها، معلم های اقا  فح ش میدادن بهشون میگفتن   یه مشت گاوید..و و      (پسر من بیرون از خونه خیلی آروم و مودب و  ساکته)

وضعش چجوری بود؟هزینه ماهانه خصوصیتون چقده الان؟

چون  ۳بچه دارم،نزدیک خودم شهریه مدارس بالا بود،چون تقریبا بالاشهریم. منم کلی گشتم   مدرسه خصوصی توی شهرک های نزدیک پیدا کردم که معلم و مدیر خوبی داشته باشه...برای پسرم یه مدرسه عااالی پیدا کردم  در حد تیزهوشان تدریس و ازمون دارن.ولی برای دخترام یه خصوصی معمولی یافتم که در حد کتاب تدریس میکنن...  این دو مدرسه شهریه شون زیاد نبود. ماهی ۱/۷۰۰ برای هر کدوم. سرویس هم ماهی یک تومن هر کدوم.   مدارس نزدیک  به خودم  شهریه  بالای   ۳۵هست

من سنندجم فک کنم اینجا سخت گیر ترن

بله .شهرهای بالاتر  مدارس دولتی خیلییی بهتری دارن.هر چی به سمت جنوب میریم  بدتر میشن.چون همه خوبا انتقالی میگیرن میرن،از گرما فرار میکنن. عین پزشک هامون

شهر من مدارس دولتی ش افتضاحن. جنوبیم. بچه مدام کتک خورده و داغون میاد خونه،معلما وحشی بی نزاکت بی ...

کشیده؟

کتک؟

به بچه هامون بگن حیوون؟

واییییییس من باشم معلمه رو ت*ر*و*ر 

میکردم😡😡

کشیده؟کتک؟به بچه هامون بگن حیوون؟واییییییس من باشم معلمه رو ت*ر*و*ر میکردم😡😡

متاسفانه بشدت  بیعار و  بی خیالن. گفتیم  معلم رو عوض کنید،،  گفتن نمیتونیم(معلم  روانخوانی قران بود)

یاخدااااا چقد زیااااد ان شالله که خدا حفظشون کنه برات

یه سری  شهرها شهریه مدارس خصوصی بالاست...من جمله   شهر ما

2810