2777
2789

من اعتقاد ندارم ولی شتیدم برای زن حامله با لباس بچه دعا میگیرن..اگه میتونی زنگ بزن به دفتر مراجع یه سوالی بپرس چه دعا و قرآنی بخونی که سنگینی روت نیوفته

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش اعتقادی نداری قشنگ نگاه کن ببین مال خودت نیست بنداز دور دیگه کاری نداره

همون موقع دوماه پیش بود شوهرم انداخت رفت ذهنم درگیرش نبود اصلا بابام نمیدونست تازه خبر دار شده میگه نکنه دعایی چیزی نوشتن 

من اعتقاد ندارم ولی شتیدم برای زن حامله با لباس بچه دعا میگیرن..اگه میتونی زنگ بزن به دفتر مراجع یه ...

پدرم میگه اعتقاد نداشته باشی چیزی نمیشه فقط میخواستم ببینم واقعا با پارچه این کارارو میکنن چون همراهش دعا یا چیز دیگه ای نبود 

مطمن باش دعاست برو آتیشش بزن

نه آتش نزن بعضی سحرها با آتش قوی میشن ،تو ظرف آب بنداز و روش سوره بقره و باطل السحر پخش کن و بعد بنداز آب روان ،و اینکه سعی کن همیشه تو خونه قرآن پخش کنی مخصوصا بقره ،اذان و یس حتی موقع خواب با صدای کم و از خوندن صبح و شب ۱۰ بار آیت الکرسی و فوت دور خود برای محافظت غافل نشو متاسفانه طلسم وجود داره و تو قرآن بهش اشاره شده 

نه آتش نزن بعضی سحرها با آتش قوی میشن ،تو ظرف آب بنداز و روش سوره بقره و باطل السحر پخش کن و بعد بند ...

ببخشید یه سوال داشتم یه خانمی ب من گفت خونتو پاکسازی کن من نفهمیدم چجوری روم نشدبپرسم گفت خیلی نظر بهتون رو کرده

نه آتش نزن بعضی سحرها با آتش قوی میشن ،تو ظرف آب بنداز و روش سوره بقره و باطل السحر پخش کن و بعد بند ...

همون موقع شوهرم انداخت رفت نایلونش از نایلون هایی بود که خونه مادرشوهرم اینا همیشه هست من گفتم شاید همسرم اشتباهی اورده بعد گفت نه من همچین چیزی نیاوردم ولی روسری و پارچه هارو هم ندیده بودم تا حالا مطمئن هم هستم کار مادرشوهرم نمیتونه باشه میگم شاید کسی خواسته رد گم کنی کنه نمیدونم خلاصه عجیب بود برام 

ببخشید یه سوال داشتم یه خانمی ب من گفت خونتو پاکسازی کن من نفهمیدم چجوری روم نشدبپرسم گفت خیلی نظر ب ...

منم اطلاعاتم دقیق نیست فکر کنم خونه رو باید کلا بشورید حالا نمی دونم با آب خالی یا آب و سرکه دقیق نمی دونم و پخش قرآن برای دور کردن جن و شر و بدی خوبه من اطلاعاتم کامل نیست فقط تجربه های خودم رو که نتیجه ش رو دیدم میگم

پدرم میگه اعتقاد نداشته باشی چیزی نمیشه فقط میخواستم ببینم واقعا با پارچه این کارارو میکنن چون همراه ...

شنیدم دعاش رو جای دیگه دفن میکنن ..

ببین مامان منم میگه اعتقاد نداشته باشی اتفاقی نمیوفته ولی ولی ولی من از بس مشکلات عجیب غریب برام پیش اومده که میگم نکنه واقعیت داشته باشه....حالا سوره بقره وقرآن و  دعا خوندن که عیبی نداره....ثوابم داره....حتما پرس و جو کن برای رفع سنگینی و ثوابش بخون که انرژی های منفی پاکسازی بشه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

2810