سلاام خواهش می کنم. آره شیمی دوست دارم ولی یکی گفت مهندسی شیمی بیشتر شبیه مکانیک هست و همچین شیمی نداره.راست گفته؟
اتفاقا یه چیزی بگم شاید براتون جالب باشه. تو راه برگشت به خونه از امتحان ترم"آمار" با دو تا از هم کلاسی هام بودیم که یکیشون گفت: نگار توی "عشق ابدی" خیلی خوشگلهه بچه ها😭. بعدش گفت صبر نداارم تا قسمت جدیدش بیاد.
اون یکی که ظاهرا شروع نکرده بودش گفت چه طور برنامه ای هست و بیاید ازش بگید.
من گفتم اگه تحمل دیدن بلایند دیت و این جور چیزا داشتی، احتمالا این رو هم دوست داشته باشی😔.
گفت خیلی عجیبه کل یوتیوب ازشون پر شده هاا.
بعد همونی که شروعش کرده می گفت از نظرم هر کی اونا رو می بینه یکم بیکاره و حوصلش زیاد.
گفتم حالا به خودت توهین نکن. 😭😂
هر دوشون پرسیدن تو میری یوتیوب پس چی می بینی؟...
گفتم: ساختار مواد، نانو فناوری، مواد پلیمری مثل نخ بخیه جذبی، تازهه جدیدا نخ بخیه ی هوشمند دیدم و خیلی خفن بود که تشخیص می داد چطور دما رو متناسب با بدن تنظیم کنه و حتی می تونست در زمان مناسب دارویی رو انتقال بده به اون قسمت از بدن بیمار...
در کل ویدیو های مرتبط با شیمی و علم مواد! این جور چیزا به آدم حس فهمیدن میده. ندونسته مردن و درک جهان اطراف خیلی لذت شیرینی داره.
یهو هر دوشون گفتن: راستش رو بخوای به عنوان یه یازدهمی خیلی بیش از حد مطلب حالیته. بهتر نیست از طریق همین کنکور ریاضی یه چیز مرتبط با شیمی بخونی؟! تازه هر وقت کنفرانس میدی خیلی تسلط بالایی داره و این که می تونیم یه عالم سوال بپرسیم هم خفنه چون معلومه روی مطلب مورد تحقیقت کلی سرچ کردی(:::
اونا که لطف داشتن ولی... من ذووق(: