2777
2789
عنوان

میشه کسی که واقعا مهندسی کامپیوتر خونده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3786 بازدید | 83 پست
بهش بگو فقط پول کنکور و رتبه اهمیتی نداره بره کامپیوتر اصلا پیام نور بره ازاد هم خوبه از پسش برمیاد ...

من خودم ارشدم را از دانشگاه دولتی گرفتم سازمان دولتی هم شاغلم به خدا اینجا از 560 نفر 18 نفر از دانشگاه دولتی فارغ التحصیل شدند پست و مقام ربطی یه اینکه از کدام دانشگاه فارغ التحصیل شدی نداره . کسب مهارت و افزایش توانایی مهمه . متاسفانه بزرگترین اشتباه زندگی ام درگیر کردن با مدرسه تیزهوشان بود

خدایا شکرت

من خودم ارشدم را از دانشگاه دولتی گرفتم سازمان دولتی هم شاغلم به خدا اینجا از 560 نفر 18 نفر از دانش ...

پس خدا رو شکر دخترم تیزهوشان قبول نشد ..... اولش ناراحت شدم .... ما دوست داریم چیزای که خودمون نداشتیم بچه هامون داشته باشن .......... اینه که فکر میکنیم درسته کارمون ......... بهترینا ....... بهترین هر چیز .......... بعد یکی کلی درس خونده کار نداره یکی دیگه راه پول دراوردن یادگرفته زندگیش ارامشش جذب پولش........ الان هم دیر نیست به پسرت بگو با شادی دنبال ارزوهاش بره ...........به هر چی جلوش میاد با لبخند بگه بله ....... بهش یاد بده حتی اگه ......... اون چیز شیرین نباشه.........  البته اینا رو اول خودم باید عملی کنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طراحی الگوریتم رو از دوستم که کامپیوتر شریف خونده شنیدم درس سنگین و قشنگیه و نحوه فکر کردن برای حل م ...

سلام میشه اون دوستتونو معرفی کنید من چند تا سوال داشتم بپرسم تروخدا اگه میشه کمکم کنید خیلی دو دلم بین رشته ها 

فیزیک و آزمایشگاه هم مکانیک داره هم الکترومغناطیسمشتق و انتگرال هم تو ریاضی یک هست هم توی دو هم تو ر ...

ببخشید یه سوال دارم

منی که از فیزیک و آزمایشگاهش و هندسه و کلا دروس خشک متنفرم،بازم این رشته پیشنهاد میشه؟

عاااشق حسابان و شیمی هستم ولی!

کلا رشته کامپیوتر دروس جذابی داره و اکثرا هم کار زیادی با برنامه‌ نویسی ندارن و اصول و علم پایه رو ب ...

ببخشید یه سوال دارم

منی که از فیزیک و آزمایشگاهش و هندسه و کلا دروس خشک متنفرم،بازم این رشته پیشنهاد میشه؟

خوب باید تشخیص بدین هدفتون چیه از دانشگاه، من خودم واقعا رشته کامپیوتر رو دوست داشتم، به ریاضی هم عل ...

ببخشید یه سوال دارم

تا الانم با گوشی کار کردم حقیقتا چیزی از کامپیوتر حالیم نیست

ببخشید یه سوال دارممنی که از فیزیک و آزمایشگاهش و هندسه و کلا دروس خشک متنفرم،بازم این رشته پیشنهاد ...

نمی دونم عزیزم مهندسی کامپیوتر کلا رشته خشکی هست ارتباط با شیمی که اصلا نداره و حسابان هم توی دروس مهندسی به هر حال هست

اگه ادم فعالی هستی و می تونی کلاس بری و برنامه نویسی یاد بگیری و تو بازار کار فعال باشی یا اگه همتش رو داری که ارشد و دکترا بگیری رشته خوبیه ولی اگه صرفا میخوای بری دانشگاه بهتره رشته های آسان تر بری