2777
2789

سلام کسی هست که توی دانشگاه های صنعتی خوب تهران و یا اصفهانی جایی درس بخونه یا در مورد رشته هایی که مربوط به شیمی هستن و بازار کار حتمی دارن چیزی بگه یا مثلا آیا دانشگاهی هست که بجز فرهنگیان طی درس خوندن حقوق بده هر کی هر اطلاعاتی داره میتونه برام مفید واقع بشه ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق فکر نکنم

شیمی میخوای مهندسی شیمی ، مهندسی‌مواد، مهندسی پلیمر

در مورد اینا تحقیق کن

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
کلا ایران فقط به تجربیا و رشته های دانشگاهی بها میده و بس بین مردمم که کسایی که اون رشته ها رو خوندن ...

اره ولی جامعه فقط با پزشک نمی چرخه، من هم اطلاعاتی درمورد کامپیوتر دارم ولی درحد خریدن لپتاپ یا بستن سیستم هستن چون میخواستم بخرم ولی نمیدونم علاقه حساب میشه یا نه

حقوق فکر نکنمشیمی میخوای مهندسی شیمی ، مهندسی‌مواد، مهندسی پلیمردر مورد اینا تحقیق کن

اتفاقا از دهم تنها درسی که توش خوب بودم شیمی بوده و چون دبیر خوبی داشتم و یه نگاه دیگه به شیمی نسبت به بقیه دارم ولی میگن که بازار کار نداره و اخرشم توی ازمایشگاه کار میکنن

اتفاقا از دهم تنها درسی که توش خوب بودم شیمی بوده و چون دبیر خوبی داشتم و یه نگاه دیگه به شیمی نسبت ...

من شنیدم بازار کار داره بازار کارش توی صنعته

شنیدم که واسه دخترا خیلی مناسب نیس ولی برای پسرا فکر نکنم بازار کارش بد باشه حالا بین این سه تا تحقیق کن ببین کدوم بهتره

ولی اگه هدفت فقط بازار کار هست کامپیوتر و صنایع رو شنیدم که خیلی خوبه.

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
یکم در مورد مهندسی شیمی تحقیق کردم بیشتر ریاضیات داره و کمی شیمی داره

مهندسی مواد و متالوژی هم تاجایی که من میدونم بیشتر در مورد فلزات هست، انواع فلزات مخصوصا توی صنعت

مهندسی پلیمر درباره ی وسایل صنعتی که با پلیمر ساخته میشن هست که گسترده هم به نظر میرسه از پلاستیک گرفته تا بعضی قطعات

ولی بازم تحقیق کن سایت گزینه دو هم خوبه بدک نیستش.

من شنیدم بازار کار داره بازار کارش توی صنعتهشنیدم که واسه دخترا خیلی مناسب نیس ولی برای پسرا فکر نکن ...

توی استان ما دارن پتروشیمی چابهارم راه میندازن با حقوق و مزایا بالا ولی نمیشه فقط روی اون حساب کنم، صنایع که میگن زود میشه گرفتش و سادست ولی کامپیوترم که شما میگین نمیشه با این رتبه اورد