2777
2789
اگر میخوای بازار کار خوب تو ادارات دولتی و بانکها داشته باشه، کامپیوتر خوبه. اگر میخوای از الان درآم ...

اینو یادم رفت بگم، اگر مکانیک خواستی بخونی، حواست باشه حق امضا و نظارت ساختمان برای گرایش سیالات هست و نه جامدات. و اینکه اگر میخوای مهندسی بخونی و ناپیوسته خوندی، حواست باشه دانشگاهی که برای لیسانس  انتخاب میکنی مدرک مهندسی بده و نه کارشناسی. مثلا الان تو مدرک بعضی ها به جای مهندس عمران نوشته شده لیسانس عمران. اگر اینجوری باشه نمیتونی حق نظارت و طراحی بگیری.

اگر میخوای بازار کار خوب تو ادارات دولتی و بانکها داشته باشه، کامپیوتر خوبه. اگر میخوای از الان درآم ...

م

ممنونم از این که وقت گذاشتین و خوب توضیح دادین 

چند تا سوال داشتم اگه ایرادی نداره جواب بدین 

کامپیوتر بیشتر ریاضی داره و من میترسم کم بیارم توش چون بیشتر درس هایی مثل شیمی بلدم و شنیدم که کار دولتی ندارن و ازمایشگاهی و اندازه گیری هستن اگه اطلاعاتی در این مورد دارین ممنون میشم بگین، از طرفی تربیت دبیر شهید رجائی هم دبیری مهدسی برق یا عمران رو داره پس هم مهندسی و میتونی امصا و حکم اینا رو بگیری هم حقوقت سر جاشه پس بهتر نیست همونو برم؟ بعد این معلمی اشکال توی مهندس بودن ایجاد نمیکنه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو یادم رفت بگم، اگر مکانیک خواستی بخونی، حواست باشه حق امضا و نظارت ساختمان برای گرایش سیالات هست ...

فرق بین مدرک مهندسی عمران و کارشناسی عمران چیه؟ ایا فقط دانشگاه صنعتی مهدسی عمران میدن؟ 

اها ولی من یه تست علاقه مندی شرکت کردم دیدم که همه رو تقریبا 50 درصد اوردم و خیلی شخصیت من مشخص نبود

این تستا همینجورین

منم زیاد تست دادم هر دفعه یه نتیجه ی متفاوتی میده

بعضی جاهاش درسته بعضی جاهاش اشتباه خودتم باید نتیجشو تحلیل کنی ببینی کجاهاش درسته

تشخیص علاقه واقعا سخته منم سردرگم هستم فعلا

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
مممنونم از این که وقت گذاشتین و خوب توضیح دادین چند تا سوال داشتم اگه ایرادی نداره جواب بدین کامپیو ...

شما به عنوان یک مهندس میتونید هم معلم و کارمند باشید و هم حق نظارت و امضا داشته باشید، دوست من معلم هست و مهندس درجه ی ۱ و از هر دو طریق درآمد داره ولی اون مهندسی خونده و بعد دبیر شده. اگر دبیری انتخاب می کنید،اول مطمئن بشید  قرار هست تو مدرکتون چی نوشته بشه، اگر نوشته بشه دبیری مثلا عمران، نمی تونید حق امضا و نظارت بگیرید.

بله کامپیوتر رشته ی سختی هست، زبان انگلیسیتون هم باید قوی باشه و هوش بالایی داشته باشید چون اگر کامپیوتر بخونید باید واقعا کاربلد باشین و همه جوره مسلط باشین تا جایی استخدام بشین. ولی در کل همه ی رشته های فنی سخت هستن، به مراتب سخت تر از پزشکی.

در مورد رشته ی دبیری، درسته که حقوق بالایی نداره، ولی تضمینی هست و اینم در نظر بگیرید که وقت آزاد بیشتری به نسبت کارمندها و شاغلین دیگه دارین و خیلی راحت میتونید در کنارش کار دومی هم داشته باشید. مثلا کارمندها هفته ای ۴۴ ساعت و معلمین هفته ای ۲۴ ساعت سر کار هستند و معلمین عملا بیشتر از  ۴ ماه تعطیلی دارن و راحت تر کار دومی میتونن داشته باشن.

در مورد شیمی اطلاعی ندارم ولی اگر کلا رشته ی مهندسی خوندید نباید زیاد رو استخدام دولتی حساب بکنید، هر چند با بعضی رشته های مهندسی الان تو ایران خودرو و فولاد بالای ۸۰ میلیون ماهی درآمد دارن ولی تضمین صد در صد نیست که بتونید استخدام بشید چون الان استخدامی ها الان بیشتر با پارتی هست و یا سهمیه. مثلا اگر سهمیه خانواده شهید داشته باشید، هر رشته ای که بخونید خیلی راحت استخدام میشید.

فرق بین مدرک مهندسی عمران و کارشناسی عمران چیه؟ ایا فقط دانشگاه صنعتی مهدسی عمران میدن؟

نه اینو گفتم که اگر یک موقع امتیازتون به کارشناسی نرسید و مجبور شدید کاردانی بخونید، بعد از کاردانی که میخواین کارشناسی ناپیوسته بگیرید، بعضی از دانشگاه ها مدرک مهندسی میدن به ناپیوسته ها و بعضی دانشگاه‌ها مدرک کارشناسی میدن. مثلا مدرک برادر من الان کارشناسی عمران خورده و متاسفانه نمیتونه حق امضا و طراحی بگیره.

ببخشید پست هام خیلی طولانی شد ولی خواستم اینم به شما گفته باشم تا از نظر درآمد حق نظارت و طراحی اینم در نظر داشته باشید که برای حق طراحی و نظارت حالا از هر نوعی،

شما بعد از گرفتن مدرک مهندسی باید ۳ سال صبر کنید و بعد تو آزمون نظارت و طراحی شرکت بکنید.اگر قبول شدید به شما مدرک نظارت و یا طراحی درجه ی ۳ داده میشه، بعد از ۴ سال برای ارتقای پایه اقدام می کنید و به شما مدرک درجه ی ۲ داده میشه و باز بعد از ۴ سال دوباره برای ارتقای پایه اقدام می کنید و این بار به شما مدرک درجه ی یک داده میشه. سقف کاری و درآمد درجه ی یک از ۲ بیشتر و ۲ از ۳ بیشتر هست و اون درآمد سالانه بالای یک میلیارد که من براتون گفتم مختص به درجه یک هست.