2777
2789
عنوان

بیایدد عکس بینیم میخوام عمل کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 40 پست
دیووونه ای دختر بینی از این بهتر میخوای؟نچرال و زیبا من فکر کردم عمل کردی شده این

واقعااا 

اخه دختر خالم میگه پهنه دماغت😭

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
مرسی از نظرت ولی احساس میکنم پهنه پرهاش

بیخود احساس میکنی

انقد دماغتون نکن تو آینده نگاش کن

بینی بخواد عمل بشه باید به تمام اجزا دست بزنی

بینیت وقتی بخواد پره هارو جمع کنه مجبوره نوکشو ریز کنه بخواد به نوک دست بزنه مجبوره به استخون بالا عم دست بزنه

وقتی بینیت هیچ قوزی نداره یه چیز افتضاحی میشه که اصلا افسردگی میگیری 

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط منم که عکس ندیدم منم امروز گچ بینیمو برداشتم

مبارکههه راضی هستی؟ 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
واقعااا اخه دختر خالم میگه پهنه دماغت😭

عزیز من به جای عمل بینی رو اعتماد به نفست کار کن که با یه حرف رو خودت عیب و ایراد نزاری 

والا از حسودیش میگه 

من که خیلیییی خوشم اومد از مدل بینیت 

بیخود احساس میکنیانقد دماغتون نکن تو آینده نگاش کنبینی بخواد عمل بشه باید به تمام اجزا دست بزنیبینیت ...

یا ابلفض ترسیدممم من فقط میخواستم پرهاش کوچیک شه قوز نداره 

با این که هنوز پر ورمه راضیم

مبارکههه خیلی قشنگه متناسب صورتت

یا ابلفض ترسیدممم من فقط میخواستم پرهاش کوچیک شه قوز نداره

پره ها به تنهایی نمیشه عزیزم 

حتی اگر پره هاتم کوچیک کنه فقط شوراهای دماغت میشه اندازه کله مورچه جدا از اینکه زشته پشکل تنفس هم داره

به نظرم بین اینهمه عملی تو کع آنقدر نچرال بینیت کوچیکه پزشو بده بابا

حس‌میکنم‌من‌اگه‌بخوام‌برم‌دنبال‌‌علاقم‌باید‌برم‌‌بخوابم